kraterna 23.07.2023 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Będę zabierał się do samodzielnej budowy terrarium dla agamy brodatej. Płyty meblowe przytną mi na wymiar w jakiejś sieciówce. Pytanie czy ktoś już z Was budował samodzielnie terrarium i może podzielić się doświadczeniami? Szczególnie chodzi mi o budowę ścianki - chciałbym, żeby długo trzymała i nie pojawiały się pęknięcia po czasie. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraterna 26.07.2023 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) Dobra wyczytałem już tutaj [spam] że konieczne będzie jeszcze zrobienie wentylacji grawitacyjnej, nie mogę nigdzie znaleźć za to informacji jak zrobić tę ściankę.Czy pianka będzie ok? Edytowane 26 Lipca 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2023 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Dobra wyczytałem już tutaj [spam] że konieczne będzie jeszcze zrobienie wentylacji grawitacyjnej, nie mogę nigdzie znaleźć za to informacji jak zrobić tę ściankę. Czy pianka będzie ok? Przestań robić z siebie głupka. I tak za chwilę wylecisz za spamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts