chcialbympompe 03.08.2023 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Dzisiaj zobaczyłem komunikat o bliskim wyłączeniu serwisu home.solarman.cn i przejściu na globalhome.solarmanpv.com.Zalogowałem się na nowej stronie i widzę, że są rozbieżności w podawanej produkcji. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rupicapra 03.08.2023 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 U mnie pokazuje tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 03.08.2023 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Nowa odsłona patrząc szczegółowo na dni czy miesiące zaniża produkcję, w porównaniu do starej. Ale finalnie ogólną produkcję (u mnie z ok. 2 lat) pokazuje taką samą jak w starej odsłonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 04.08.2023 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Nowa odsłona patrząc szczegółowo na dni czy miesiące zaniża produkcję, w porównaniu do starej. Ale finalnie ogólną produkcję (u mnie z ok. 2 lat) pokazuje taką samą jak w starej odsłonie... Przyjrzałem się dokładniej. Faktycznie są niewielkie różnice w poszczególnych dniach (zaokrąglenia?). Jednak największą różnicę spowodowało u mnie pominięcie jednego dnia z dużą produkcją. Pewnie jakieś błędy w imporcie danych na nowy serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts