Ranvision 06.08.2023 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Witam, chciałbym pomalować boazerię, lecz nie wiem jak się do tego zabrać. Była malowana lakierem (jest po prostu nasączona nim) ponad 10 lat temu. Mój tato próbował pomalować kiedyś przedpokój i skończyło się to nieciekawie... powstały bąble a boazeria się rozszerzyła i tak jakby odeszła od ściany. Trzeba było zrywać i jest to trudniejsze niż pomalowanie. Nie chce żeby znowu się tak stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.08.2023 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 musisz zeszlifować lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 10.08.2023 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Szanowny Panie, w pierwszej kolejności trzeba usunąć lakier. Można to zrobić ręcznie lub za pomocą szlifierki. Następnym krokiem jest dokładne odpylenie powierzchni i jej odtłuszczenie. Po wyschnięciu można przystąpić do malowania. Rekomenduję wybór Emalii Akrylowej Śnieżka Supermal. Emalia jest wydajna, łatwa w aplikacji, szybko wysycha. Charakteryzuje się delikatnym zapachem i jest wodorozcieńczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarang 21.08.2023 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Wood paneling, once a hallmark of classic interior design, is experiencing a renaissance through the art of "Malowanie boazerii" or painting wood paneling. This technique is breathing new life into spaces while preserving the timeless charm of wood. The marriage of tradition and modernity is evident as homeowners embrace this trend.2048 cupcakes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyy 21.08.2023 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Niezłym patentem może być pokrycie lakierem do podłóg (po pomalowaniu), uodparnia na obicia. Zrobiłem tak podstopnice - szlif, przemalowanie na biało, matowy lakier do parkietów.Sprawdza się jak dotąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts