d7d 11.08.2023 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 ... https://smswidnik.pl/onas Z tego co się orientuję to sporo kwiatków i nieścisłości wychodzi z tej spółdzielni. Z tego co się dowiedziałem winę za projekt i całą resztę zrzucają na poprzedni zarząd. ... Od ilu lat panuje ten nowy Zarząd a kiedy był początek budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.08.2023 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Prawdopodobnie ostro "optymalizowano" koszta inwestycji. Grunty wysadzinowe? Aby stało do momentu sprzedaży lokali. Czyżby budowała zaprzyjaźniona firma? Domek jednorodzinny pociotek postawił, to może i blok potrafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
internety1 18.09.2023 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Zarząd jest z tego co się orientuję rok wcześniej niż zaczęto budowę.Starałem się o wgląd w umowę między spółdzielnią a wykonawcą czy sam projekt budynku lecz ze względu na to, że nie jestem członkiem spółdzielni nie mogę takowych otrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts