nieogarniam 13.08.2023 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Czy m,ozna zastosowac cegłę klinkierową jako sciankę działową?Pierwotnie miał byc pustak i na to płytka klinkierowa .Czy ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.08.2023 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) ja mam ścianę z klinkieru.Pamiętaj, że zwykły klinkier z jednej strony jest gładki, ale z drugiej ma fakturę. Ja po prostu pomalowałam tą część białą farbą, ale jak ktoś chce mieć ścianę na gładko, to z jednej strony musi otynkować (lub wykończyć płytą GK) albo robić ścianę z dwóch warstw cegieł (ale będzie bardzo gruba). polecam dawać płytką fugę. Moja jest niepotrzebnie zbyt głęboka i trzeba bardziej się bawić z odkurzaniem. Poniżej zdjęcie z budowy Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts