Radekk_ 18.08.2023 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2023 Cześć, mam takie schody jak na zdjęciu z bezsensowną dziurą w połowie schodów, przez którą na 100% jakieś dziecko mi wypadnie. Chciałbym to jakoś zabudować tylko nie jestem do końca pewien jak. Czy mogę przymocować płytę GK bezpośrednio do schodów/ściany albo z użyciem kątowników stalowych?A może lepiej zrobić jakiś stelaż z profili stalowych? Tylko w tym przypadku musiałbym chyba płyty umieścić po obydwóch stronach stelaża żeby mi go zakryć z każdej strony. A może macie jeszcze jakiś inny pomysł?[ATTACH=CONFIG]465988[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.08.2023 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) szklo, zwykla balustrada do sufitu Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.08.2023 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Jeśli chciałbym to zrobić z płyty GK, to musiałbyś zrobić tam faktycznie mini ściankę i obudować ją płytą z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts