tomot79 24.08.2023 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 WitamZa miesiac dekarz wchodzi i robi mi dach dwuspadowy (poddasze użytkowe, ścianka kolankowa 1.4, nie ma żadnyc słupów itp). Czy mogę przed zrobić ścianki działowe, ewentualnie czy mogę 5 palet wstawić na poddasze. Czy 5 palet solbetu, każda ok 960 kg może stać, nie zaszkodzi stropowi taki ciężar ewentualnie w jakie miejsca ustawić palety aby jak najmniej przeszkadzały osobom robiącym dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saskun 30.08.2023 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) oczywiście po zakończeniu budowy wykonano pewne prace mające na celu wzmocnienie systemu dachowego, a przeprojektowanie tego, aby przenieść trasę siłową w inne miejsce, JEŚLI to możliwe, https://xender.vip/ prawdopodobnie będzie kosztować znacznie więcej. Wszystkie siły muszą zostać przeniesione na nachylenie w pewnym typie obciążenia za pomocą słupków/kolumn i belek. ściany, podłogi i fundamenty Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez saskun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts