boconek03 28.08.2023 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 Jestem na etapie wyboru kostki brukowej. Niestety mój wykonawca nie poleca mi żadnej kostki, według niego w ostatnim czasie wszystko co kładli miało jakieś wady. Przeglądam tutaj forum i też jest trochę wpisów o kostce w cenie premium która nie nadaje się do układania. Czy to jest jak z pustakami ceramicznymi, że jaka by nie była firma to i tak będą ubite i popękane czy może są firmy który trzymają wysoki poziom? W moim rejonie na składach jest Brukbet, Chyżbet, Libet, Polbruk, Kostbet. Tylko o której nie czytam to opinie takie, że strach coś kupić żeby się nie denerwować… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2023 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 libet swego czasu podupadł z jakością, ale podobno się podnieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.08.2023 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Jakiej wielkości ma być kostka brukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 29.08.2023 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 W większości nic szczególnego. Jakieś standardowe 15x20cm czy coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.08.2023 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Czyli trochę większa betonowa niż zwykła kostka 10x10.Dobry jest bruk klinkierowy ale musi się podobać i pasować do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 30.08.2023 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Kostka betonowa powinna poleżeć minimum pół roku u producenta i po przesortowaniu do sprzedaży. Niestety nie w PL. Ja na swoją patrzeć nie mogę. bo ze 120m2 może z 20m2 by się uzbierało czystej, która nie obsypała się wykwitami. Producent stwierdził, że w ciągu trzech lat powinny zniknąć tyle że oprócz białych zaczyna wyłazić coś szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts