micho99 29.08.2023 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Cześć, Potrzebuje do swojej działki wykonać rozbudowę sieci wod-kan (około100m) + przyłącz jednak w gminie powiedzili mi, że nie wydadzą mi warunków technicznych do czasu aż nie podpiszę "porozumienia", że po wybudowaniu sieci na własny koszt przekaże sieć nienieodpłatnie na gminę. Nie bardzo chcę się na to zgodzić ponieważ w przyszłości nie będe mógł się zwrócić do gminy o zwrot $$ z poniesionej inwestycji jak również każdy z sąsiadów będzie mógł się do tej sieci podpiąć nieodpłatnie.Czy ktoś przerabiał podobny temat i co podpowie w temacie jak przycisnąć gminę aby wydali warunki bez podpisywania porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2023 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Na jakie się paragrafy ustawy powoływali dając odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts