tomot79 06.09.2023 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Witam, jak gruba minimum powinna być ścianka na schodach, czy 6 cm solbet wytrzyma zamontowanie do niego poręczy. Czy zwężenie przez to schodów z 1 m do 94-93 cm mocno obniży komfort poruszania sie po schodach. Mógłbym jeszcze tę ściankę ciągnąć od podłogi ale wtedy zasłoniłaby mi przestrzeń pod schodami która chciałem zagospodarować na spiżarkę, która będzie pod nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revat6 06.09.2023 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 (edytowane) Tak będą. Ustawiliśmy betonowy mur o grubości 3 bloków wokół pubu, a zombie wydobyły schody, aby dostać się na wyższe piętra budynku, które były po prostu brukowane. Chętnie zrobią klatkę schodową, choć czy to celowe? Nie jestem pewien, ale jest to możliwe. I zanim ktoś zapyta, żadnych modów, a20, tak, byliśmy w budynku, nie, nie byliśmy na dachu omegle xender . Edytowane 12 Września 2023 przez revat6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts