Kalwara 07.09.2023 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Bo ja zamówiłem ostatnio ze stali nierdzewnej, ale czas oczekiwania na jej wykonanie przypada na miesiące zimowe. Poczytałem już że spawanie w temperaturach niższych od zera ma niższą jakość (nie wiem jakie wykonawca ma warunki). Czy warto zlecać produkcję balustrady jeśli ma być produkowana w miesiącach teoretycznie zimowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 08.09.2023 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Przecież nie będzie spawał na zewnątrz przy (-15*C).To musi być stół aby wszystko wyszło prosto jak należy, ściski itp rzeczy, a więc nawet jeśli nie ogrzewane to jakieś pomieszczenie, z warsztatem lub hala koło pomieszczenia ogrzewanego.Elementy kute obecnie się zamawia ale część prac ( wiercenie, gwintowanie, nitowanie itp. ) nadal wykonuje się ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts