Still44 11.09.2023 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Mam baterię z głowicą termostatyczną (kupiona w OBI, model rosa), niestety ostatnio odmówiła pracy - podaje tyko wodę letnią. Po czyszczeniu leci woda ciepła ale nie tak ciepła jak z umywalki obok. Ponieważ nie mogę znaleźć podobnej głowicy (na allegro u Polskich sprzedawców brak, a u Chińskich nieco różnią się wymiarami). Stąd pytanie czy głowicę termostatyczną mogę zastąpić zwykłą grzybkową lub ceramiczną. Na termostacie mi nie zależy a zwykła głowica to koszt 15-30 zł. Czy niestety może wymienić trzeba będzie całą baterię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.09.2023 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Całą baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts