maciejon 09.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.maciejon.republika.pl/images/Wielkanoc_09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/bordowa%20pisanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_wielkanocne/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Szkoda,ze nie można zobaczyć tych zdjęć.. no szkoda a może jakieś nowe by się pojawiły co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.05.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Aaaale mi wstyd! Nie zaglądałam tutaj od ostatniego mojego wpisu ... Bardzo, baaardzo waszystkim dziękuję za życzenia Wielkanocne! A zdjęcia się raczej nie pokażą, albowiem nie wiem czy mam jeszcze te zdjęcia, które powinny być pod podpisami - letka awaria dysku kompa zniweczyła pokaźną ilośc zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie zaglądałam tutaj od ostatniego mojego wpisu Ale jesteś za to na podkarpackiej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.05.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maciejon! Ano jestem, jestem... ale teraz jakby z mniejszym entuzjazmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja się nie zgadzam!!! Czuję się pokrzywdzona!! Wszyscy się zachwycają, ja też chcę!!! Rób co chcesz, ale odkop te zdjęcia!!! Aaaaa ... i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 http://foto.koszulki.com/prods_images/199313.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry, Braza - jaka tu u mnie kurna francja-elegancja!! Małgosia! A skąd wiesz? Pewnikiem moje dziewczyny miałyby inne zdanie Dziękuję Ci bardzo! Aż mi się oczki spocili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 [Ano jestem, jestem... ale teraz jakby z mniejszym entuzjazmem Mnie się porobiło to samo Tłumacze sobie to tym, że nie ma budowy to i są inne emocje. Myśle, że Ci młodsii ode mnie, budujący teraz, angażują się emocjonalnie w Grupę tak jak my kiedyś Cóż, taka jest chyba kolej rzeczy. Pozostały wspomnienia i zdjecia ze spotkań, na których nie było mi dane być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry, Braza - jaka tu u mnie kurna francja-elegancja!! Eeeeee ... tak mi się jakoś przez przypadek udało kulturnie zachować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Odblokujesz w końcu te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.06.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Brazo moja kochana!Ja już Ci napisałam, że to nie jest kwestia odblokowania zdjęć... one zapewne przestały istnieć na tych serwerach, na których były umieszczane (3razy przenosiłam), więc musiałabym od nowa album zakładać i szukać tych wszystkich zdjęć, żeby dopasować opisy. A tak jak pisałam awarię dyskową miałam no i dooopa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oooo .. to ja nie zrozumiałam Szkoda. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witaj Baru Ja tutaj do Ciebie zaglądam i tak sobie myślę, że skoro taki przepiekny płot pokazałaś (ten cudny domek w tle też sie jakos na szczęscie zmieścił ) to może byś np. popstrykała nam troche nowych fotek???? No wiesz tak żebyśmy Cię nie musiały juz męczyć Jestem pewna, że wnętrza są bardzo gustowne skoro takie "zewnętrza" zobaczyłam Pozdrawiam bardzo serdecznie (nawet nie wiesz, że aż mnie zmotywowałas do zabrania głosu, bo ja jakoś tak rzadko coś piszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.06.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witaj Baru Ja tutaj do Ciebie zaglądam i tak sobie myślę, że skoro taki przepiekny płot pokazałaś (ten cudny domek w tle też sie jakos na szczęscie zmieścił ) to może byś np. popstrykała nam troche nowych fotek???? No wiesz tak żebyśmy Cię nie musiały juz męczyć Jestem pewna, że wnętrza są bardzo gustowne skoro takie "zewnętrza" zobaczyłam Pozdrawiam bardzo serdecznie (nawet nie wiesz, że aż mnie zmotywowałas do zabrania głosu, bo ja jakoś tak rzadko coś piszę ) Nooo mooja droga! Wjechałaś mnię na ambicję Ale kurna! Jaki płot? Kiedy?? Jaki domek?? Chooolera!! Aaaale impreza była!! PS. Czy wszyscy się bawili tak samo dobrze jak ja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 oooo dzień dobry Czyżby ktoś wątkiem wykopał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 06.08.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witaj, Basia przesyłam cieplutkie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts