Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Baru i Jacka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

:oops: :oops: :oops:

Aaaale mi wstyd!

Nie zaglądałam tutaj od ostatniego mojego wpisu :oops: ...

Bardzo, baaardzo waszystkim dziękuję za życzenia Wielkanocne!

A zdjęcia się raczej nie pokażą, albowiem nie wiem czy mam jeszcze te zdjęcia, które powinny być pod podpisami - letka awaria dysku kompa zniweczyła pokaźną ilośc zdjęć.

[Ano jestem, jestem... ale teraz jakby z mniejszym entuzjazmem :cry:
Mnie się porobiło to samo :(

Tłumacze sobie to tym, że nie ma budowy to i są inne emocje.

Myśle, że Ci młodsii ode mnie, budujący teraz, angażują się emocjonalnie w Grupę tak jak my kiedyś :-? Cóż, taka jest chyba kolej rzeczy.

Pozostały wspomnienia i zdjecia ze spotkań, na których nie było mi dane być :-?

• 2 weeks później...

Brazo moja kochana!

Ja już Ci napisałam, że to nie jest kwestia odblokowania zdjęć... one zapewne przestały istnieć na tych serwerach, na których były umieszczane (3razy przenosiłam), więc musiałabym od nowa album zakładać i szukać tych wszystkich zdjęć, żeby dopasować opisy. A tak jak pisałam awarię dyskową miałam no i dooopa blada.

• 2 weeks później...

Witaj Baru :D :D

Ja tutaj do Ciebie zaglądam i tak sobie myślę, że skoro taki przepiekny płot pokazałaś (ten cudny domek w tle też sie jakos na szczęscie zmieścił :wink: ) to może byś np. popstrykała nam troche nowych fotek????

No wiesz tak żebyśmy Cię nie musiały juz męczyć :wink: :D

Jestem pewna, że wnętrza są bardzo gustowne skoro takie "zewnętrza" zobaczyłam :wink:

Pozdrawiam bardzo serdecznie :D

(nawet nie wiesz, że aż mnie zmotywowałas do zabrania głosu, bo ja jakoś tak rzadko coś piszę :oops: :oops: )

Witaj Baru :D :D

Ja tutaj do Ciebie zaglądam i tak sobie myślę, że skoro taki przepiekny płot pokazałaś (ten cudny domek w tle też sie jakos na szczęscie zmieścił :wink: ) to może byś np. popstrykała nam troche nowych fotek????

No wiesz tak żebyśmy Cię nie musiały juz męczyć :wink: :D

Jestem pewna, że wnętrza są bardzo gustowne skoro takie "zewnętrza" zobaczyłam :wink:

Pozdrawiam bardzo serdecznie :D

(nawet nie wiesz, że aż mnie zmotywowałas do zabrania głosu, bo ja jakoś tak rzadko coś piszę :oops: :oops: )

Nooo mooja droga!

Wjechałaś mnię na ambicję :lol:

Ale kurna! Jaki płot? Kiedy?? Jaki domek?? Chooolera!! Aaaale impreza była!!

PS. Czy wszyscy się bawili tak samo dobrze jak ja?! :roll:

• 1 month później...