Kominki Piotr Batura 01.10.2023 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Niekoniecznie musi być kaflowy. Może być szamotowy czy z cegieł....Zasada się liczy: Długa droga do komina, z możliwością filtrowania pyłów (czyszczenia wyczystek z popiołu). https://blog.kominki-batura.pl/piec-kaflowy-niedoceniane-arcydzielo/ Najbardziej ekologiczne źródło ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 01.10.2023 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 A gdzie wspomniane w artkule slajdy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.10.2023 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 A gdzie wspomniane w artkule slajdy;-)Coś mi dzisiaj nie pyka wklejanie fotek na blogu. Jakieś dziwolągi wychodzą, więc dałem spokój. Tekst stary, z konferencji....była do niego prezentacja. Ale! ....Specjalnie dla Ciepie, kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.10.2023 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Coś mi dzisiaj nie pyka wklejanie fotek na blogu. Jakieś dziwolągi wychodzą, więc dałem spokój. Tekst stary, z konferencji....była do niego prezentacja. Ale! ....Specjalnie dla Ciepie, kilka fotek: Myślałem że jakieś dane na tych slajdach a ty mnie karmisz obrazkami i to tymi które znam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 03.10.2023 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Przepraszam ale uważam tak samo. Takie odgrzewane kotleciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.10.2023 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Myślałem że jakieś dane na tych slajdach a ty mnie karmisz obrazkami i to tymi które znam;-)Takie mam wgrane...nowych nie będzie w tym forum na wymarciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.10.2023 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Takie mam wgrane...nowych nie będzie w tym forum na wymarciu.... Co do forum masz niestety rację, cóż będę musiał wybrać się do Wągrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ololek 09.10.2023 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Czy taki kaflok uda się zrobić aby miał 3-5kw mocy cieplnej? Nowe domy nie mają dużego zapotrzebowania na ciepło. Więc taki kaflok to chyba dobra opcja zamiast kominka który przegrzewa pomieszczenie w dobrze ocieplonym budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 09.10.2023 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Czy taki kaflok uda się zrobić aby miał 3-5kw mocy cieplnej? Nowe domy nie mają dużego zapotrzebowania na ciepło. Więc taki kaflok to chyba dobra opcja zamiast kominka który przegrzewa pomieszczenie w dobrze ocieplonym budynku? Pewnie że się uda nawet z okienkiem;-) Piszesz o 3-5kW mocy ciągłej? Bo taki współczesny kaflok albo piecokominek to nie tylko w czasie palenia grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.10.2023 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Czy taki kaflok uda się zrobić aby miał 3-5kw mocy cieplnej? Nowe domy nie mają dużego zapotrzebowania na ciepło. Więc taki kaflok to chyba dobra opcja zamiast kominka który przegrzewa pomieszczenie w dobrze ocieplonym budynku?Może być kaflowy, albo szamotowy - dużo tańszy: https://blog.kominki-batura.pl/marzysz-o-piecu-ogrzewajacym-caly-dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts