Salah 04.10.2023 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2023 (edytowane) Hej! Szukam pompy do budynku handlowego o powierzchni 500m2.Dostałem różne wyceny i co firma to inna bajka - odnośnie mocy i firmy samej pompy. W budynku jest ogrzewanie podłogowe, ma też być wentylacja mechaniczna z rekuperatorem. Jeden wykonawca zaproponował oddzielną pompę do wentylacji i oddzielną na podłogówkę, inny jedną większą. Nie siedzę na co dzień w tych tematach, a więc postanowiłem zapytać mądrzejszych ode mnie w tym zakresie. Ma ktoś z Was doświadczenie jakich firm pomp unikać, a jakie są ok. Edytowane 4 Października 2023 przez Salah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.10.2023 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Bez OZC to zgadula. Pompa ciepła do rekuperacji nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 04.10.2023 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Ktoś na forum robi OZC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 04.10.2023 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Ktoś na forum robi OZC? Robi np Asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 04.10.2023 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Ahh zapomniałem, Asolt robił mi OZC do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts