kmyg 12.10.2023 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Witam,jak najlepiej wyprowadzić z domu rurę kanalizacyjną?W projekcie mam wyjście bokiem - przez to muszę robić kolejną studzienkę i dopiero później podłączyć się kanalizacji miejskiej.Wykonawca proponuje pójście po skosie - wtedy będę mógł podłączyć się bezpośrednio. [ATTACH=CONFIG]466566[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 12.10.2023 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Wyprowadź zgodnie ze strzałką. Studzienka rewizyjna tak czy inaczej jest obowiązkowa więc umieść na przykanaliku na własnej posesji.Wszelkie kolanka na głównej magistrali szczególnie to odbicie w bok do kuchni w domu rób jako 2 x 45* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmyg 12.10.2023 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Wyprowadź zgodnie ze strzałką. Studzienka rewizyjna tak czy inaczej jest obowiązkowa więc umieść na przykanaliku na własnej posesji. Wszelkie kolanka na głównej magistrali szczególnie to odbicie w bok do kuchni w domu rób jako 2 x 45* Puszczę to wyjście pod skos tak jak zaznaczono na zielono. Czyli oprócz studzienki, którą mam już na swojej działce obowiązkowa jest jeszcze jedna? Jeszcze jest pomysł żeby zrobić możliwość rewizji na tym trójniku w garażu. Edytowane 12 Października 2023 przez kmyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 12.10.2023 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Jeśli na działce masz studzienkę to nie.Myślałem czy się podłączasz do studni lub kanału na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts