Arielshinso 13.10.2023 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Witam.Poszukuję grupy podatkowo-ksiegowej o międzynarodowym zasiegu.Czy ktos jest w stanie polecić mi?Tzn nie mi,lecz mojemu bratu,który prężnie rozwija biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.10.2023 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Dawaj szybko link Ty lub inny jednopostowiec i równie szybko kończymy temat banem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.10.2023 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Prężnie rozwija biznes o międzynarodowym zasięgu i przy pomocy brata szuka grupy podatkowo-księgowej na FM. Może Moderator dopuści taką informację: prężnie działa taki Sławomir który przewodzi pewnej grupie która staruje w pewnym konkursie który odbędzie się w najbliższą niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.10.2023 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 co to jest grupa podatkowo - ksiegowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.10.2023 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Od piątku na youtube od godz. 7:00 możesz obejrzeć film w tym temacie. Jakiś taki rolniczy tytuł, coś z roślinami czy cóś dobrego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts