Gusilla 18.10.2023 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Witam mam pytanko odnośnie montażu powrotu od grzejnika.Przyszła pora na jego wymiane, wiec i pare przeróbek sie zdarzyło. Ogrzewanie w bloku. Wiec mam takie pytanko. Czy sposób montażu A i B jest prawidłowy? [ATTACH=CONFIG]466645[/ATTACH] Jak by to wyglądało odnośnie montażu. Czy Przy sposobie A, grzejnik bedzie grzał dobrze? Czy lepiej aby zastosować wariant B.Czy ciśnienie przepcha na tyle żeby sposób "A" zadziałał? Z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redox7 18.10.2023 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2023 [ATTACH=CONFIG]466646[/ATTACH]obie gałazki powinny mieć pochylenie jak powyzejzatem napewno nie rozwiązanie A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusilla 18.10.2023 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2023 A wariant B? One są nieco pochylone jak Pan narysował.Tylko ja troche zle rozrysowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts