studentka2 07.11.2023 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2023 Hej.Upraszczając, chcę zamontować swoim kotom własnoręcznie zrobiony drapak. Jest to cylinder na bazie rury PVC o średnicy 10cm, mocowany prostopadle do ściany. Poglądowo coś przypominającego taki produkt:[ATTACH=CONFIG]466901[/ATTACH] Nie przychodzi mi do głowy, w jaki sposób przymocować rurę do ściany, żeby konstrukcja była stabilna. Myślałam o drewnianym pierścieniu/tarczy jako łączniku (podobnie jak na zdjęciu wyżej), ale w jaki sposób połączyć ów pierścień z rurą? Będę wdzięczna za podrzucenie pomysłu jak to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juan 08.11.2023 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Otwór wywiercony w ścianie. W otwór duży dybel a w niego, zamiast śruby, szpilka (gwintowany pręt), stercząca ze ściany mniej więcej na długość drapaka.. Na szpilkę nałożony drapak (otwory na szpilkę w obu denkach) i dociśnięty do ściany nakrętką z dużą podkładką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studentka2 08.11.2023 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Super, bardzo mi się podoba ten pomysł. Dziękuję za wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts