Kasia242 11.11.2023 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Ceny uregulowane. Ktoś ma taniej, znafco? Chłop po prostu ironizuje co 2 zdanie..gawędziarz ..ale spoko tacy też są potrzebni zeby post sie utrzymywał na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 11.11.2023 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Parę dobrych lat temu, była firma, ktora oferowała prąd za free w taniej. Nie pamiętam dokładnie.Wielu forumowiczów skorzystało.Duon, jeśli dobrze pamiętam.Mimo cen nadanych przez regulatora, mieli stawkę zero.O ile dobrze pamiętam.Dochodził chyba tylko koszt dystrybucji i innych stałych opłat.Także, jeśli kaizen wskaże coś znacznie tańszego, to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.11.2023 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Ale ty pierdolisz Zdarz a mi się Kasiu. Ale nie jestem ekshibicjonistą żeby o tym dyskutować na FM. Na pewno jesteś swiadom że ceny prądu w Polsce nie są ustalane przez dostawców Widać, ze nie jesteś świadom, że sprzedawca i dostawca to nie ten sam podmiot. I niektórzy sprzedawcy podlegają pod URE, ale nie wszyscy. Niektórzy sami ustalają ceny i możesz sobie takiego wybrać. Ale spoko mam jedno pytanie własnie do ciebie...W jakim celu ty tu jesteś .. Uczyć się. A jak już się nauczę, to dzielić się tą wiedzą. A Ty w jakim celu napisałeś tego posta? Ok daj mi szanse juz nie odpisywać ... Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Sam dokonujesz wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 12.11.2023 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Dyskusja rozkręca się na dobre... Wrzucę linka do oferty z jednego z portali: https://www.olx.pl/d/oferta/pompa-ciepla-buderus-cw-do-ogrzewania-cieplej-wody-CID628-IDVZKId.html?reason=ip%7Ccf Może to trochę rupieciowate, ale podgrzewa wodę już od -10 st. C na dworze (większość z tej firmy jest od +5 st. C.). Tania i jeśli jest sprawna to zapracuje na siebie po paru miesiącach. Wielu posiadaczy pomp do c.w.u. w ostatnim czasie wymieniają je na "prawdziwe" P.C. więc spory "wysyp" ofert sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2023 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Sprawność tego typu urządzeń jest dosyć kiepska ale chyba lepsza niż 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts