Czessi 14.11.2023 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Witam, szukam materiału (płyty) który nadaję się do kontaktu z ziemią ale jednocześnie nie przewodzi wilgoci. Płyta ma służyć do obudowy/osłony skrzyni fundamentowej wraz ze słupkami. Ab się zbytnio nie rozpisywać zamieszczam obrazek poglądowy. Osobiście nie chciałbym mocować blachy, chociaż spełniłaby moje wymagania. Płyta ma być przymocowana bezpośrednio do skrzyni podłogowej (drewnianego cokołu dookoła domu) więc nie może być przewodnikiem wilgoci. Ma może ktoś jakiś pomysł?Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]466970[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.11.2023 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 płyta HPL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czessi 16.11.2023 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Nie znam. Co to jest.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czessi 16.11.2023 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Już wiem. Fajny materiał, ale piekielnie drogi. Niestety nie stać mnie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts