PiterCn 16.11.2023 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Witam jak w tytule posta mam pytanie odnośnie płyt OSB odrazu na krokwie... Mam krokwie 20cm pomiędzy wełna 20cm sznurowanie Co dalej?? Myślałem nad folia i na to odrazu przykręcić płyty OSB np. poprzecznie i na płyty OSB pozniej K-g wzdłużnie i ładnie zaspoinowac i gotowe skosyPs. Oczywiście że trzeba by było ładnie ogarnąć płyty OSB żeby nie były krzywe (krzywe krokwie=krzywe skosy...)Czy trzeba będzie robić drewniane łaty np.40x40mm?? I dopiero później Osb Czy ktoś robił takie rozwiązanie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 17.11.2023 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 OSB pod krokwie chcesz dać, czy na krokwie? Jaki rozstaw krokwi? Masz jakiś przekrój dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiterCn 18.11.2023 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Osb pod krokwie (zamiast stelażu i K-G)Krokwie co 80-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 20.12.2023 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Osb pod krokwie (zamiast stelażu i K-G) Krokwie co 80-90 Jakie chcesz zrobić pokrycie dachowe? W domu będziesz miał wentylację grawitacyjną czy mechaniczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts