matrix1395 17.11.2023 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Zastanawiam się nad tym w jaki sposób wykończyć szpalet drzwi zewnętrznych wejściowych. Elewacja już zrobiona, niestety jeżeli dam 1 lub 2cm styropianu jak zwykle się to robi to drzwi nie otwierają się do końca (drzwi drewniane. mają wklejane ornamenty co ogranicza ich ruch). Jeżeli nie dam styropianu na wykończenie i ocieplenie to wtedy pozostaje kwestia co zrobić z miejscami gdzie jest wpuszczona pianka? Myślałem nad masą termoizolacyjną ale po przeczytaniu kilku opinii zostawiłem ten pomysł za sobą. Co możecie mi zaproponować na tą piankę? Czym to przykryć żeby zachować termoizolację i nie może to być niestety styropian (coś grubszego) bo drzwi się nie będą otwierały całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrix1395 21.11.2023 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Czy macie Państwo może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrix1395 26.11.2023 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 n1ethan niestety nic nie zrozumiałem z Twojego postu.Czy ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Może potrzebne są zdjęcia żeby to zwizualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tebas42 02.01.2024 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia n1ethan niestety nic nie zrozumiałem z Twojego postu.backrooms game Czy ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Może potrzebne są zdjęcia żeby to zwizualizować? Ja też nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 02.01.2024 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia Bo to bot napisał AI. Jaja jak berety mzoe wyglądać se to pisze człowiek a to maszyna pisze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.01.2024 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia Ja też nie bardzo rozumiem Wystarczy uważniej czytać. Spam kasujemy, autorów banujemy. Na szczęście użytkownicy zgłaszają takie posty na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts