majt 19.11.2023 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Witam, Mam w planach ogarnąć dwie łazienki stan deweloperki, zainteresowała mnie oferta leroy merlin. Robią całą łazienkę od 0, pytanie czy ktoś z was korzystał z tego typu usług bo nic nie mogę znaleźćna ten temat w Internecie... Pozdrawiam i dzięki za wszelkie konkretne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.11.2023 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Ale czego konkretnie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2023 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 bo jeśli kwestie projektów, to zrobią płytki do sufitu z drogimi dekorami, aby zarobić. A jeśli o wykonawstwo, to zalezy pewnie od ekipy z którą dany sklep ma podpisaną umowe, wiec doświadczenia z Warszawy mogą być inne od tych z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majt 24.11.2023 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Chodzi o wykończenie pod projekt, ciężko znaleść informacje ale dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.11.2023 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Chodzi o wykończenie pod projekt, ciężko znaleść informacje ale dzięki Panowie Tak jak napisała Elfir (kobieta) zeleży na jaką ekipe trafisz, sądzę że nawet w ramach jednego miasta może byc kilka ekip. Może popytaj w "swoim" sklepie o ekipę a potem sprawdż ją lokalnie. Jeżeli chodzi o proejkt to pewnie jest podobna zależność. Nie sądze by wszyscy proejktanci co tam pracują robili wszystko tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts