Andrzej367 01.12.2023 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Witam wszystkich, trochę nietypowy temat, czy ktoś z was miał może podobnie, mianowicie praktycznie tego samego dnia problemy żołądkowe po użyciu wody z dyspensera oraz kostek lodu w Lodówce side by side LG z oryginalnym filtrem wody LG. Może komuś udało się obejść ten problem wymieniając na przykład filtr wody bądź coś innego. Dodam jeszcze że przy piciu wody z kranu w tym samym mieszkaniu nie ma takich problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.12.2023 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Albo w lodówce i w wodzie siedzi jakaś cholera albo nie możesz pić zimnej wody. Odkaź spirytusem i może lepiej nie pij tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej367 03.12.2023 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Tak jak napisałem nie ma to związku z wodą w tym mieszkaniu, bo testowałem kranowke i nie ma problemu. Zimna woda też nie ma znaczenia. Co ciekawe inni domownicy nie mają tego problemu. Dlatego może ktoś gdzieś też tak miał i rozwiązał jakoś problem, a nie chciałbym rezygnować z wody z lodówki i kostek lodu bo po to kupiłem ta lodówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2023 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Pisałem o zakażeniu wody w lodówce i zimnej wodzie z lodówki a nie o zimnej wodzie z kranu. Jeżeli przypadłość dotyczy tylko Ciebie to może znaczyć, że masz jakąś szczególną wrażliwość.Spróbuj jednak odkazić cały układ. Zwykła woda z kranu wlana do butelki, wsadzona do lodówki i mocno schłodzona też Tobie szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej367 10.12.2023 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Tak mam 30 lat i nie mogę pić zimnej wody )) Nie no tak jak mówiłem temperatura nie ma znaczenia i kranówka też nie szkodzi w żadnej postaci, tylko woda przechodząca przez lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.12.2023 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Jaki mas model lodówki?Czy lodówka ma "kran" z zimną wodą?Woda z butelki z lodów też szkodzi?Zwykła woda z kranu wlana do butelki, wsadzona do lodówki i mocno schłodzona też Tobie szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipka1719516346 11.12.2023 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Witam wszystkich, trochę nietypowy temat, czy ktoś z was miał może podobnie, mianowicie praktycznie tego samego dnia problemy żołądkowe po użyciu wody z dyspensera oraz kostek lodu w Lodówce side by side LG z oryginalnym filtrem wody LG. Może komuś udało się obejść ten problem wymieniając na przykład filtr wody bądź coś innego. Dodam jeszcze że przy piciu wody z kranu w tym samym mieszkaniu nie ma takich problemów? Odznacz w opcjach w menu serwisowym (o ile masz dostęp) produkcję wody strukturalnej. Więcej u wuja google Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Hipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.12.2023 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Odznacz w opcjach w menu serwisowym (o ile masz dostęp) produkcję wody strukturalnej. Więcej u wuja google Uważasz, że to zabawne ? A nie chcesz czasem pójść po banany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipka1719516346 12.12.2023 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 proszę o ponowienie wiadomości priv - ktoś do mnie pisał a wiadomość znikła zanim zdążyłam ją odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts