yumpie 04.12.2023 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Witam,proszę o podpowiedź, gdzie mogę w dobrych cenach kupić rury i złączki w systemie Nueva Terrain SDP? Hep2O wychodzi chyba drożej, przynajmniej w sklepach internetowych, które namierzyłem. Zna ktoś hurtownię z którymś z tych systemów PB, gdzie ceny byłyby do przełknięcia? Najlepiej znajdującą sie w centralnej Polsce, albo działającą wysyłkowo. Na razie najtaniej wyszło mi w Limarze. Chciałbym na PB zrobić instalację wodną i zasilanie rozdzielaczy podłogówki, bo złączki Nueva Terrain albo Hep2O nie mają przewężeń, takich jak złączki do pexów. Będę zobowiązany za jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.12.2023 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 A jakie masz ceny? Z cen cennikowych zawsze można coś skubnąć. Tu masz mnóstwo namiarów: https://www.nuevaterrain.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yumpie 06.12.2023 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 A jakie masz ceny? Z cen cennikowych zawsze można coś skubnąć. Tu masz mnóstwo namiarów: https://www.nuevaterrain.pl/kontakt Dzięki. Rura barrier Nueva Terrain kosztuje np. 9,75 zł/m 15mm i 16,89 zł/m 22mm. Bez bariery antydyfuzyjnej jest to odpowiednio 8,06 zł/m i 13,87 zł/m. Znajdę gdzieś taniej? Wymienione ceny są z Limaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 06.12.2023 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Nie wiem. Podzwoń i popytaj. W jednej firmie przyoszczędzisz na rurach, ale może przepłacisz na złączkach. Policz ile i jakiego rodzaju potrzebujesz złączek i rur, a wtedy powysyłaj zapytania do 5-10 firm. Ja korzystałem z takiego interaktywnego formularza w Excelu. Wydaje mi się, że gdzieś powinien być dostępny w internecie albo o tych firm z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts