Magda6. 11.12.2023 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Wkuwacie rury w kuchni w sciane? W lazience to raczej standard (pomijajac kwestie tego, czy wolno, czy nie), a co z kuchnia? Mam rury od zlewu itp. na scianie (dzialowej, to moja sciana - aneks graniczy z moja lazienka). Zastanawiam sie, czy wkuwac te rury, czy darowac sobie, bo i tak beda tam szafki. Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2023 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 nie. wszystko za szafkami.W łazience też nie - zasłonięte zabudową KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.12.2023 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 A ja nie rozumiem pytania, przeciez instalcji na ścianie się nie prowadzi chyba od kilkudziesieciu lat, skąd problem z wkuwaniem? Rozumiem że w łazience jakieś przeróbki ale w kuchni? Ja mam wszystko w ścianach. W mieszkaniu również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 11.12.2023 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Wkuwacie rury w kuchni w sciane? W lazience to raczej standard (pomijajac kwestie tego, czy wolno, czy nie), a co z kuchnia? Mam rury od zlewu itp. na scianie (dzialowej, to moja sciana - aneks graniczy z moja lazienka). Zastanawiam sie, czy wkuwac te rury, czy darowac sobie, bo i tak beda tam szafki. Jak jest u Was? Tę kwestię należy traktować z uwagą. Pytanie zasadnicze jest takie: czy w ogóle wolno mieć rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twardazaprawa 20.12.2023 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 no wiesz co, ja tam kuchnię mam rozkopaną dość porządnie, a co do tych rur to jakoś nie miałem ochoty się z nimi bawić. W sumie, co mi po tym, jak i tak będą ukryte za szafkami? No chyba żeby robić jakiś artystyczny klimat, ale przecież to nie wystawa sztuki, tylko kuchnia. A tak to, żeby wszystko elegancko chodziło, to oczywiście w lazience się biorę za te rury, ale w kuchni jakoś mnie to nie bierze. Niech tam będą, jak mają być, ważne, żeby kuchenka, zlew i reszta sprzętu działały jak trzeba. Chociaż z drugiej strony, może ktoś ma jakieś super argumenty za wkuwaniem rur w kuchni? Oświećcie mnie, bo może coś przegapiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2023 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 ja przegapiłam i nie żałuję, bo i tak tych rur nie widzę, a koszt układania był tańszy niż w wkuwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts