Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkucie rur w kuchni w sciane

Recommended Posts

Wkuwacie rury w kuchni w sciane? W lazience to raczej standard (pomijajac kwestie tego, czy wolno, czy nie), a co z kuchnia?

Mam rury od zlewu itp. na scianie (dzialowej, to moja sciana - aneks graniczy z moja lazienka). Zastanawiam sie, czy wkuwac te rury, czy darowac sobie, bo i tak beda tam szafki. Jak jest u Was?

Wkuwacie rury w kuchni w sciane? W lazience to raczej standard (pomijajac kwestie tego, czy wolno, czy nie), a co z kuchnia?

Mam rury od zlewu itp. na scianie (dzialowej, to moja sciana - aneks graniczy z moja lazienka). Zastanawiam sie, czy wkuwac te rury, czy darowac sobie, bo i tak beda tam szafki. Jak jest u Was?

Tę kwestię należy traktować z uwagą. Pytanie zasadnicze jest takie: czy w ogóle wolno mieć rury?

• 2 weeks później...
no wiesz co, ja tam kuchnię mam rozkopaną dość porządnie, a co do tych rur to jakoś nie miałem ochoty się z nimi bawić. W sumie, co mi po tym, jak i tak będą ukryte za szafkami? No chyba żeby robić jakiś artystyczny klimat, ale przecież to nie wystawa sztuki, tylko kuchnia. A tak to, żeby wszystko elegancko chodziło, to oczywiście w lazience się biorę za te rury, ale w kuchni jakoś mnie to nie bierze. Niech tam będą, jak mają być, ważne, żeby kuchenka, zlew i reszta sprzętu działały jak trzeba. Chociaż z drugiej strony, może ktoś ma jakieś super argumenty za wkuwaniem rur w kuchni? Oświećcie mnie, bo może coś przegapiłem! :D