Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostatnie Pożegnanie

Przekorek

Recommended Posts

Moi Mili,

Jako, że:

1/ moje uzaleznienie od Forum jest juz karygodne (za czesto tu wpadam w czasie pracy),

2/ Dom już mam i mieszkam

3/ Moje porady zbyt często były do bani :D

Zdecydowalem sie pożegnac z Wami, przemiłymi Forumowiczami i zacząć odwyk od tematów budowlanych. Nie będzie to łatwe.

Pozdrawiam w szczególności VPS-a za fachowość, Leona z Katowic za betonowy umysł (znaczy, uwielbienie dla ciężkich technologii), Pattayę za nick, który zawsze mi sie kojarzył z piekna kobietą (a to chyba facet), Niciacię za to samo, RYDZa za uśmiech, mdzalewskich za umiar i obiektywizm, Teskę za kotka na fotografii. Bywał tu kiedys Jasiu (Elita Forum), ale chyba też już wybudowany i ma inne sprawy. Jak spotkacie, pozdrówcie ode mnie. I SIE MA!!!

Będziesz z pewnością jeszcze zaglądał jako praktyk- użytkownik, tylko do innych już tematów, założymy się?

Budowa to jedno a eksploatacja i wnioski z niej to drugie.

Poza tym nie wierzę byś wszystko co wiesz i czego się jeszcze dowiesz, zamierzał zachować dla siebie.

Chociaż kto wie... Jesteś przecież Przekorek.

Noszę się właśnie z takim zamiarem aby wystosować jakiś "apel" do wszystkich tych, którzy tak jak przekorek (kto wie, może kiedyś i ja) noszą się z zamiarem odejścia z "przyczyn naturalnych" z forum...

Forum bardzo, bardzo dużo przez to traci...forum to zbyt wirtualne...ale po prostu ludzie...

A szczególnie tacy co to są już "after"....to wy macie najświeższe informacje..to wy macie bardzo bogate doświadczenie, które sami od takich jak wy teraz uzyskaliście a teraz z tym bogatym bagażem odchodzicie...to trochę chce się powiedzieć nie fair...nikogo nie można zmuszać do tego aby tu pozostał....:-) ale może niech nie odchodzi zaraz po przeprowadzce tylko może pół roku po niej?? :-)

Naprawdę, ta moja wypowiedź jest w pełni oparta na pozytywnych emocjach i intencjach. Nawet jeśli czasem kiepsko brzmi...to nie jest żaden wyrzut...taki tylko raczej apel o pomoc innym...mi również :-)

No, kurcze, Senser, sam nie wiem...Ale po prostu musze iść na odwyk, bo moja praca zawodowa ucierpi. Moderator powinien fundowac takim jak ja odwyk. Moze sie spotkamy na dorocznym Zjeżdzie Forumowiczow. Ja tam jeszcze nigdy nie bylem, ale trzeba sie wybrac. Trzymajcie sie, budowa to ostra jazda. Ale potem patrzy sie na swoje budowlane dylematy z dystansu.

Przekorek - na zjazd forumowiczów przyjeżdżaj koniecznie.

A co do uzależnienia od forum - zrób sobie po prostu mały odwyk (tak ze 3 dni ;) :D ).

Po co zaraz działania tak radykalne? Przydadzą się opinie użytkowe od twoim domu - co działa,

jak, czy jesteś z tego zadowolony itp. Że juz o wpisach dotyczących kosztów eksploatacji

nie wspomnę - przydadzą się chociaż te z pierwszych 10 lat życia domu ;)

Pozdrawiam

A może otworzyć dział Anonimowych Forumoholików?

Myślę, że to sytuacja beznadziejna, bo funkcjonował już Klub Anonimowego Forumowicza i paaadł... UZALEŻNIENIE NIEULECZALNE :D ...

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16055

pozdrawiam

Edzia