Przekorek 11.01.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Moi Mili, Jako, że: 1/ moje uzaleznienie od Forum jest juz karygodne (za czesto tu wpadam w czasie pracy), 2/ Dom już mam i mieszkam 3/ Moje porady zbyt często były do bani Zdecydowalem sie pożegnac z Wami, przemiłymi Forumowiczami i zacząć odwyk od tematów budowlanych. Nie będzie to łatwe. Pozdrawiam w szczególności VPS-a za fachowość, Leona z Katowic za betonowy umysł (znaczy, uwielbienie dla ciężkich technologii), Pattayę za nick, który zawsze mi sie kojarzył z piekna kobietą (a to chyba facet), Niciacię za to samo, RYDZa za uśmiech, mdzalewskich za umiar i obiektywizm, Teskę za kotka na fotografii. Bywał tu kiedys Jasiu (Elita Forum), ale chyba też już wybudowany i ma inne sprawy. Jak spotkacie, pozdrówcie ode mnie. I SIE MA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 ojej, musisz to robić , ale jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 11.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Uzależnienia mają to do siebie, że się do nich często wraca. W Twoim przypadku recydywa wskazana! Czego serdecznie życzę- Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 11.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Tym bardziej powinieneś się odzywać, aby doradzać. Masz przecież wszystko za sobą, więc twoje doświadczenia bezcenne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 11.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 I ja już nie długo pożegnam sie z forum ,jak tylko wiosna nastanie.,a przekorek jeszcze wróci z czystej ciekawości ,chyba że już jest zarazony forumowym robakiem .Pozdrowienia Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 11.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Będziesz z pewnością jeszcze zaglądał jako praktyk- użytkownik, tylko do innych już tematów, założymy się?Budowa to jedno a eksploatacja i wnioski z niej to drugie. Poza tym nie wierzę byś wszystko co wiesz i czego się jeszcze dowiesz, zamierzał zachować dla siebie.Chociaż kto wie... Jesteś przecież Przekorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 11.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 No co Wy chłopaki!!!Przecież dopiero udział takich doświadczonych ludzi na Forum to jest to! P.S. Mój mąż o niczym innym nie marzy, jak to żebyśmy skończyli budowę i też żebym poszłą na odwyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Noszę się właśnie z takim zamiarem aby wystosować jakiś "apel" do wszystkich tych, którzy tak jak przekorek (kto wie, może kiedyś i ja) noszą się z zamiarem odejścia z "przyczyn naturalnych" z forum... Forum bardzo, bardzo dużo przez to traci...forum to zbyt wirtualne...ale po prostu ludzie... A szczególnie tacy co to są już "after"....to wy macie najświeższe informacje..to wy macie bardzo bogate doświadczenie, które sami od takich jak wy teraz uzyskaliście a teraz z tym bogatym bagażem odchodzicie...to trochę chce się powiedzieć nie fair...nikogo nie można zmuszać do tego aby tu pozostał.... ale może niech nie odchodzi zaraz po przeprowadzce tylko może pół roku po niej?? Naprawdę, ta moja wypowiedź jest w pełni oparta na pozytywnych emocjach i intencjach. Nawet jeśli czasem kiepsko brzmi...to nie jest żaden wyrzut...taki tylko raczej apel o pomoc innym...mi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 11.01.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 No, kurcze, Senser, sam nie wiem...Ale po prostu musze iść na odwyk, bo moja praca zawodowa ucierpi. Moderator powinien fundowac takim jak ja odwyk. Moze sie spotkamy na dorocznym Zjeżdzie Forumowiczow. Ja tam jeszcze nigdy nie bylem, ale trzeba sie wybrac. Trzymajcie sie, budowa to ostra jazda. Ale potem patrzy sie na swoje budowlane dylematy z dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.01.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Przekorek - na zjazd forumowiczów przyjeżdżaj koniecznie. A co do uzależnienia od forum - zrób sobie po prostu mały odwyk (tak ze 3 dni ). Po co zaraz działania tak radykalne? Przydadzą się opinie użytkowe od twoim domu - co działa, jak, czy jesteś z tego zadowolony itp. Że juz o wpisach dotyczących kosztów eksploatacji nie wspomnę - przydadzą się chociaż te z pierwszych 10 lat życia domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 12.01.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 a kiedy jest taki zlot forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.01.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 a kiedy jest taki zlot forumowiczów? Lukrecja tutaj masz wszystko o zlocie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.01.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 To miłe Przekorku,że Ci się przyjemnie kojarzę. p.s. Rzeczywiście jestem facetem,ale to tak między nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.01.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ostatnie pożegnanie:(Czy mógłbyś zmienić tytuł wątka? Kojarzy mi się z czymś bardzo smutnym i na pewno nie z forum. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyż za każdym razem jak to widzę przypomina mi się cmentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.01.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A może otworzyć dział Anonimowych Forumoholików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.01.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A może otworzyć dział Anonimowych Forumoholików? Myślę, że to sytuacja beznadziejna, bo funkcjonował już Klub Anonimowego Forumowicza i paaadł... UZALEŻNIENIE NIEULECZALNE ... http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16055 pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A co to ma wspólnego z moja pośbą? Ja od dłuższego czasu siedzę jak na beczce z prochem, bo zdaję sobie sprawę, że będę musiał zamówić szarfę z takim właśnie napisem jak tytuł wątka.Są różne sposoby oderwania myśli. Mozna to robić np. w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts