corey10 25.12.2023 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 Mam prośbę o porady jak się wziąć za zagospodarowanie działki po budowie domu. Mam już wszystkie przyłącza. Oto co pozostało do zrobienia: - podjazd do garażu szerokości 5m- chodniczki dookoła domu- zbiornik retencyjny na wodę i podłączenie do niego rynien- odwodnienia liniowe- rozprowadzenie ziemi po budowie i z wykopu dla zbiornika retencyjnego- wykonanie ogrodzenie działki- postawienie wiaty na kosze na śmieci Pytania:- w jakiej kolejności to wszystko wykonać? - na co zwrócić uwagę?- z czego zrobić podjazd? Najwygodniej byłoby aby wszystko zrobiła jedna firma kompleksowo jednak trudno mi jest znaleźć taką która wykona wszystko co potrzebuję. Jak więc rozłożyć te prace między wykonawców - mam na myśli które z prac powinien wykonać jeden wykonawca aby nie było zgrzytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2023 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 kazda większa firma od realizacji ogrodów ci to zrobi. Dajesz projekt i realizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts