nomercy 05.01.2024 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia Dobry wieczór.Bardzo proszę o poradę czy tak wykonany montaż jest ok. Producent zaleca inny montaż arkuszy, a u mnie dekarz wkręcił farmery pod skosem. Czy rzeczywiście będzie się tam gromadziła woda bo uszczelka się nie styka z blachą i przez to powstanie korozja? I czy producent może później nie uznać gwarancji bo powie, że jest źle zamontowane? (mail wysłany do blachy Pruszyński, ale odpowiedzą dopiero po niedzieli)Blacha to Pruszyński Tigra.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.02.2024 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego Wkręty są niepoprawnie zamontowane. Najprawdopodobniej były wkręcane wkrętarką z kielichem bez przedłużki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajsnet 27.11.2024 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada Witam. Czy moduł blachodachówki można przyciąć w dowolnym miejscu czy tylko w zaznaczonym miejscu ? Wiązar ma u mnie 6165 mm a 9 całych modułów daje 6300 mm. Dach 35 stopni dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 27.11.2024 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada Tniesz ostatni moduł przy kalenicy w dowolnym miejscu tak aby było dobrze. Wiązar może i ma 6165 ale pamiętaj że okap zawsze trochę wystaje tak aby pokrycie kończyło się w odległości 1.3 rynny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajsnet 27.11.2024 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada Dzięki. Na filmach wszyscy mają dachy tak dopasowane, że wchodzą całe moduły i już myślałem, że mam problem ale trochę mnie uspokoiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts