DwaKoty 19.01.2024 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Dzień dobry, Nie pytam, czy się da, bo wszystko się da. Pytam - jak w temacie. Jak przerobić roletę klasycznie opuszczaną na taką przeczącą prawu grawitacji? Domyślam się już, że muszę ją jakoś zablokować, ale na stronach producentów te detale są konsekwentnie utajniane I tak sobie na mój babski rozum wymyśliłam, że może wystarczy zwykły napinacz do łańcuszka. Ale nie, trzeba jeszcze jakoś belkę ufiksować, bo będzie ciążyć. Tylko jak?? Pomóżcie proszę. Nie stać mnie na wymianę, bo mam rolety podgumowane i odbijające światło, więc troszkę mnie kosztowały. Ale mieszkam na parterze i mam już dosyć odcinania się od świata w połowie dnia, bo kto tylko przechodzi to musi zajrzeć Pozdrawiam, Ja i dwa koty plus pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.01.2024 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia @Dwa Koty i Pies Możesz zamieścić zdjęcie tej rolety którą chcesz "przerobić" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 20.01.2024 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia Mogłym zaproponowac rozwiazanie przesuwno lewo-prawo bo dół-góra raczej ciezko jezeli chodzi o rolety zewnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 21.01.2024 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia (edytowane) Witam, a moze po prostu od wewnatrz zamontuj dodatkowo plisy okienne ? One dzialaja jak zazdrostki, podciagasz je na jaka chcesz wysokosc. Ja mam biale, bo nie chce, zeby swiatlo rzucalo mi jakas kolorowa poswiate na pokoj czy kuchnie. Sa absolutnie nieprzezroczyste - sprawdzone. Dzieki temu, jak patrze przez okno, to zawsze widze kawalek nieba . Edytowane 21 Stycznia przez ariater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.01.2024 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia Mogłym zaproponowac rozwiazanie przesuwno lewo-prawo bo dół-góra raczej ciezko jezeli chodzi o rolety zewnetrze podgumowane to raczej nie są zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts