d7d 30.08.2024 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 5 godzin temu, prokurator napisał: Fachowcy wiedzą lepiej od ciebie a ty twierdzisz że ja marudzę Nie pisałem że jest to dla mnie opłacalne. Nie będę z tego korzystał. Dla jednych może to być opłacalne a dla drugich nie będzie opłacalne. Ty za to czujesz się "wydymany". Współczuję. Jednak wiecznie marudzisz. Jedź do Chin, rossji... tam będziesz miał kapitalizm i będziesz maił lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.08.2024 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 1 minutę temu, prokurator napisał: W Chinach jest lepiej to pewne Lubisz zamordyzm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.08.2024 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2 godziny temu, prokurator napisał: W Chinach jest lepiej to pewne i nie mówię tego z mojego doświadczenia ale słucham ludzi którzy latami tam mieszkają a jeden kilka książek napisał wiec chyba ty lepiej raczej nie wiesz co ? chyba że wiesz lepiej to nie mamy o czym gadać Przeprowadź się do Chin. Tam jest lepiej to pewne. Jeden taki kilka książek o tym napisał. Po co siedzisz jeszcze w Polsce i trujesz o swoich wydumanych problemach "komuną" w Polsce. PS Możliwe, ze ten który latami tam (w Chinach) mieszka i by napisał coś negatywnego to by przestał tam mieszkać i by przebywał w więzieniu. Lub był już na "drugim" świecie. Ty to jednak jesteś naiwny i łatwowierny i łykasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 31.08.2024 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 11 godzin temu, d7d napisał: Ty to jednak jesteś naiwny i łatwowierny i łykasz... Daj spokój przecież on pokonuje Cię doświadczeniem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 31.08.2024 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 17 godzin temu, prokurator napisał: Eu odbiera nam gotówkę to nie zamordyzm ??? Ja mam. Używam do wózka ma marketach. Faktycznie będę płakał, jak zlikwidują - będę musiał ze swoim wózkiem do sklepu jeździć... A nie, zaraz. Przecież przepakowuję z ich wózka do swojego. To mi nawet łatwiej będzie, jak zlikwidują gotówkę i trzeba będzie ze swoimi wózkami chodzić. 17 godzin temu, prokurator napisał: nie mówienie w mediach o ludobójstwie w Palestynie to wolne media ? Jakich mediach? Oglądasz programy informacyjne w telewizji? 17 godzin temu, prokurator napisał: chciał cenzurować wywiad Trump-Musk to wolność ???? Chcieć sobie może. Różne rzeczy. Ważne czyny. Wiesz, jaki kraj blokuje dostęp do Wikipedii, BBC, zachodnich mediów społecznościowych czy stron związanych z Dalai Lamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 02.09.2024 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września W dniu 30.08.2024 o 21:49, prokurator napisał: np Eu odbiera nam gotówkę to nie zamordyzm ??? A propos. Czy znacie już najnowszą opłatę "karę" za wpłatę gotówki w swoim banku w wpłatomacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.09.2024 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 1 godzinę temu, swierol napisał: A propos. Czy znacie już najnowszą opłatę "karę" za wpłatę gotówki w swoim banku w wpłatomacie? Nie! Z automatu przejdzie się na taryfy dynamiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts