Whisper 12.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 A tutaj zgodnie z zasadami możecie wpisywać wyrazy sympatii, ubolewania i życzeń wszelakich w sprawach dotyczących Dziennika Whisperów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Zaczyna się ciekawie ten wasz dziennik. A jak zaczniecie budowanie to juz samo pójdzie "z górki". Czego wam oczywiście życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 12.01.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 No to z urzędami mamy takie same doświadczenia - znaczy pozytywne. Gratulacje na starcie i czekamy na fotki - bo my są wzrokowce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.01.2005 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Rydzu, Nurni - dzięki za pierwsze komentarze. Zdjęcia będą jak... jak je wstawię. Chyba standardową metodą jest wystawienie albumu na onecie? No to muszę dokonać selekcji i zmajstrować jakiś album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witam w gronie budujących Życzę samych pomyślnych dni Czekam na zdjęcia bo dziennik musi być z obrazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.01.2005 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Już, już szukam zdjęć Tak się zastanawiam, czy dałoby się radę jakoś w tekście te zdjęcia poumieszczać... Pokombinuję, bo rzeczywiście za dużo tekstu, za mało obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Da się poumieszczać da Jak masz zdjęcia na jakiejś stronie www lub w albumie na onecie to klikasz na zdjęcie, które chcesz wkleić do dziennika potem na właściwości pokazuje Ci się adres ten adres sobie kopiujesz, dajesz Img wklejasz adres do zdjęcia jeszcze raz Img i gotowe Mam nadzieję że dosyć jasno to wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.01.2005 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Zacząłem wrzucać zdjątka do albumu na onecie. Są tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.01.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 O, łobrazki już są! Faktycznie działeczka urokliwa. Powodzenia w dalszych działaniach. Pozdrowienia dla Luśki, fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2005 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Wstawiłem też parę obrazków do tekstu dziennika, bo mnie Luśka goni, że lepiej by było z ilustracjami. Aga J.G. - Twój sposób zadziałał bezbłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Kiedyś nauczył mnie tego mój Forumowy kolega Maksiu to teraz ja się dzielę tą wiedzą Pozdrowienia dla Luśki i samych pomyślności w tym budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2005 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Oj dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2005 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 A Ty Aga widzę spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.01.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 piękną masz działeczkę Whisper I sąsiednie też zadrzewione, super.... jak postawicie domek to od razu będzie jakby wrośnięty w okolicę. Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie akcji pt: BUDOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Z tym zadrzewieniem to jest tak, że niestety częściowo będziemy się go pozbywali - wywalimy resztę śliwek, które rosną w przedniej części działki. Parę śliwek rośnie (rosło, bo już tylko karpy po nich zostały) w garażu, a parę na podjeździe i w miejscu gdzie kiedyś stanie zbiornik z gazem. Trochę szkoda, ale trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.01.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 to zrozumiałe że trzeba teren uporządkować ale przecież większość zostanie i będzie nadawała klimatu Waszej siedzibie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 A Ty Aga widzę spać nie możesz Mąz na konferencji i jestem sama z dziećmi to tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2005 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewusiu - zostaną drzewa, na których najbardziej nam zależy - kilkanaście brzóz na końcu działki i pięć na początku. Brudzi to liśćmi jesienią jak diabli, ale jest takie kurde śliczne, że hej!http://foto.onet.pl/upload/21/91/_403445_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ale piękne zdjęcia kiedy będzie wiosna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts