Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, dzięki wielkie :D

Wiecie, kiedy któreś z Was mówi że działka jest fajna (no, w końcu wszystkie działki są fajne tak jak wszystkie dzieci są nasze), to przypomina mi się wiosna 2004, kiedy wybrałem się na działkę w któryś dzionek. Ot tak, pograbić liście, albo cokolwiek porobić, ważne że U SIEBIE. Ja nie jestem raczej typem romantyczno-przyrodniczym, ale jak mi ta przyroda w postaci zgniłych liści i świeżej trawy zapachniała w wiosennym słoneczku, to mi się tak romantycznie zrobiło, że ech... I ten zapach do tej pory czuję, kiedy spojrzę sobie na któreś z wiosennych zdjęć . Taka świeża ziemia... Jakieś chlopskie korzenie chyba mam :D

Ot, złośliwe jakie :D

Wilczomlecz mam nadzieję zniknie kiedy jakiś Ostrówek zdejmie go razem z humusem. Niepokoi mnie tylko, czy nie spróbuje opanować hałdy, na którą zostanie zwalony... Nic to. Ogniem, mieczem i bronią chemiczną zwalczać go będę, na ziemi, wodzie i w powietrzu. A jak trzeba będzie to i psem poszczuję.

I nie licz Jagna na to, że w kolorowej wersji domku bedzie wilczomlecz :)

Whisper, podpisuję się obiema rączkami ( i nóżkami ) - działka jest urocza. I to nie prawda, że wszystkie są fajne. U mnie szczere pole i duuuużo pracy ( czyt. kasy) aby się zazieleniło. Życzę powodzenia w budowaniu - jak najmniej deszczowych dni ( tylko wtedy gdy wylejecie świeży beton ), powodzenia z kredytem i z paracą Luśki ( a szuka ? ).

pozdrowienia

Gohna

Ech, no to z tym kredytem to wcale nie tak kiepsko jest. To fajnie. Coś czuję, że zostaniecie przy PKO BP. A za Luśkę trzymam kciuki, żeby się nie przemęczała z pracą za bardzo. Jak widać świetnie sobie radzicie i bez jej pensji. Brawo. To mi się podoba :p :p

Bawcie się dobrze na spotkanku :D