Whisper 14.01.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Teraz to się nam zima szykuje i sam nie wiem czy się cieszyć czy smucić. Ale ponieważ mam myśleć pozytywnie, więc sie cieszę - teraz przyjdzie zima, będzie ładnie i biało, a potem sie skończy i bedzie można sie zabrać za budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Urocza ta wasza działka Zaczarować może więc się wam nie dziwię. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 No, drzewka są fajne. U nas łyso, więc Ci zazdroszczę. A co do wiosny, to przecież już TUŻ - TUŻ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.01.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Działkę macie super! Teraz trzymamy kciuki za kredyt, pracę Luśki i bezproblemowe rozpoczęcie budowy. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.01.2005 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Dzięki, dzięki wielkie Wiecie, kiedy któreś z Was mówi że działka jest fajna (no, w końcu wszystkie działki są fajne tak jak wszystkie dzieci są nasze), to przypomina mi się wiosna 2004, kiedy wybrałem się na działkę w któryś dzionek. Ot tak, pograbić liście, albo cokolwiek porobić, ważne że U SIEBIE. Ja nie jestem raczej typem romantyczno-przyrodniczym, ale jak mi ta przyroda w postaci zgniłych liści i świeżej trawy zapachniała w wiosennym słoneczku, to mi się tak romantycznie zrobiło, że ech... I ten zapach do tej pory czuję, kiedy spojrzę sobie na któreś z wiosennych zdjęć . Taka świeża ziemia... Jakieś chlopskie korzenie chyba mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 18.01.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Whisper - wielkie brawo za ten mały biały domek! Skoro pierwszy dom ci się udał tak sprawnie, to z nastepnymi też pójdzie lekko. Czego wam życzę oczywiście. No i czekam na wersje "full color" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kredki kupione, karton kupiony, ja zajmę się konstrukcją, a Luśka elewacją i dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Whisper - piękny domek zbudowałeś Koniecznie wklej zdjątka kolorowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 No no piekny ten domek teraz czekam na wersję w kolorze Piszesz że beztalencie a tu prosze jaki domek wyszedł jak ta budowa zmienia ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dobrze, dzisiaj wezmę się za zrobienie kolorowej. Może kolejną zmajstrować z betonu komórkowego, też w skali 1:100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.01.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Whisper, domek jest świetny, ale czegoś mi w nim brakuje...... A, wiem! WILCZOMLECZA dookoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ot, złośliwe jakie Wilczomlecz mam nadzieję zniknie kiedy jakiś Ostrówek zdejmie go razem z humusem. Niepokoi mnie tylko, czy nie spróbuje opanować hałdy, na którą zostanie zwalony... Nic to. Ogniem, mieczem i bronią chemiczną zwalczać go będę, na ziemi, wodzie i w powietrzu. A jak trzeba będzie to i psem poszczuję. I nie licz Jagna na to, że w kolorowej wersji domku bedzie wilczomlecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.01.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Whisper - trzymam kciuki za kredycik I daj szybciutko znać jak Ci poszło w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.01.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Whisper, podpisuję się obiema rączkami ( i nóżkami ) - działka jest urocza. I to nie prawda, że wszystkie są fajne. U mnie szczere pole i duuuużo pracy ( czyt. kasy) aby się zazieleniło. Życzę powodzenia w budowaniu - jak najmniej deszczowych dni ( tylko wtedy gdy wylejecie świeży beton ), powodzenia z kredytem i z paracą Luśki ( a szuka ? ). pozdrowienia Gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Jakoś nie widzę u Luśki zacięcia do szukania pracy. Niby w poniedziałek Wyborczą kupi, ogłoszenia poprzegląda, na jakąś rozmowę od czasu do czasu pójdzie, ale specjalnie się tym nie przejmuje. Wstydu nie ma baba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ech, no to z tym kredytem to wcale nie tak kiepsko jest. To fajnie. Coś czuję, że zostaniecie przy PKO BP. A za Luśkę trzymam kciuki, żeby się nie przemęczała z pracą za bardzo. Jak widać świetnie sobie radzicie i bez jej pensji. Brawo. To mi się podoba Bawcie się dobrze na spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Wiesz Jagna, coś mam wrażenie że Twoja opinia by się Luśce zbytnio podobała. Na wszelki wypadek nie powiem jej o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Sama jej powiem. Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Jagna szkoda że mi nie możesz tego powiedzieć A Luśce zadroszczę My mamy kreydt w PKO BP i jesteśmy bardzo zadowleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts