Nulla 07.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hejka! Po spotkaniu postanowiłam, przeczytać dzienniki poznanych osób co niniejszym czynię. Chciałam napisać że macie fajną działkę ale nie będę oryginalna. Zastanówcie się nad tym ogrzewaniem my mamy gazowe i jest naprawdę ok, nic nie uzupełniamy o niczym nie pamiętamy , tylko używamy. Nie masz Przypadkiem w zamiarach robienia makiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.02.2005 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Nulla, ogrzewanie gazowe byłoby ok, gdybym miał w dającej się przewidzieć perspektywie możliwość podłączenia gazu ziemnego. Wtedy bym się nie zastanawiał. Niestety gazu u mnie nie ma i sa marne widoki na to, żeby się pojawił. Pani Gazownia ma nas w .... wiesz gdzie . Domków koło mnie malutko, tubylcy palą pewnie czym się da... Minusem gazu z butli dla mnie jest zbyt wysoka kombinacja ceny: kocioł+instalacja+eksploatacja+paliwo bez szans na zmniejszenie kosztów. Noi piękna ta butla też nie jest... Koszt ogrzewania energią elektryczną jest niewiele wyższy jeśli chodzi o paliwo, a odejdą mi opłaty eksploatacyjne, cała instalacja kosztuje duuużo mniej, całość jest praktycznie bezobsługowa. Ale gdybym miał gaz ziemny, to bym go wybrał, bo wtedy koszty przemawiałyby po stronie takiego rozwiązania. A za makietę naszego domku w kolorze będę musiał się wziąć niedługo, bo mi to każdy wypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Sam obiecałeś Czekam cierpliwie tylko nie wiem kiedy cierpliwośc się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.02.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Przepraszam... Ale to dlatego, że jak nie siedzę na forum to licze zapotrzebowanie na ciepło albo wyliczam kiedy zwróci mi się jaki rodzaj ocieplenia. Ale NAPRAWDĘ niedługo się za to wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Whisper - Ty się nie tłumacz tylko rób makietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja sie pytałam o makietę, nie po to aby wypominać, tylko moja firma poszukuje kogos kto zrobi makietę osiedla mieszkaniowego które buduje. No wiesz .... za pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nulla gdzieś na psychiku był różowy zamek i jeszcze parę innych makiet. Jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.02.2005 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja sie pytałam o makietę, nie po to aby wypominać, tylko moja firma poszukuje kogos kto zrobi makietę osiedla mieszkaniowego które buduje. No wiesz .... za pieniążki Wiem, że moja makietka z papieru xero wygląda imponująco , ale BEZ PRZESADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.02.2005 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Whisper - Ty się nie tłumacz tylko rób makietkę Jak mogę robić makietkę, skoro: 1, siedzę w pracy 2. jestem zajęty rozmową o danych z reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Whisper - z powodu rozmów o reku dostajesz chwilową dypensę w robieniu makietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Luśka mi dyspensy za to nie dała dziś... zmajstrowałem ściany i teraz ona je z wywieszonym językiem maluje. Chciałem jej zrobić zdjęcie, żeby uwiecznić tę chwilę w Dzienniku, ale ona na mnie nawrzeszczała, że musiałaby się "zrobić", cokolwiek to oznacza :D Więc nie ma zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Szkoda że nie ma zdjęcia czekam zatem na zdjęcie pomalowanej makiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.02.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Makietka śliczna!!!Czy postawicie ją na kominku jak już zamieszkacie w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Makietka śliczna!!! Czy postawicie ją na kominku jak już zamieszkacie w nowym domku? Oczywiście Luśka od samego początku miała taki pomysł, a ja wcale nie oponuję Nie mogę budować z betonu, to pobuduję z kartonu. Też na klej i wykończeniówka w kredce.... Ciekawe jakby zareagował taki tynkarz jakby go zapytać czy w kredce też potrafi. Ale w zwykłej, nie świecowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Bardzo ładna makietka Następnym razem musisz Luście zdjęcie z zaskoczenia zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Zrobić to nie problem, ale próba opublikowania wbrew Luśce skończyłaby się dla mnie tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Fajowe te domki. A...eeee....tego...w którym będziecie mieszkać? W białym, czy kolorowym? W kolorowym nie ma słupka przy tarasie. Ja bym zamieszkała w białym, bo lubię słupki przy tarasie.... Ja też sobie nie pozwalam robić zdjęć jak się nie zrobię (Luśka, wie o co chodzi). Ale często nawet jak się zrobię, to facjata jakaś nie tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper zastałeś odcięty od klawiatury? Co to za tragedia? Albo może lepiej nie klikaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Kroyena: zapasową klawiaturę i całą resztę mam na szczęście w pracy, ale muszę używać z umiarem, bo po powrocie do domu jeszcze jakiś ochrzan dostanę Jagna: mieszkać będziemy rzecz jasna w kolorowym, a słupka jeszcze nie ma bo ekipa nawaliła Może mi powiecie, jak mam zrobić słupek 2mmx2mm, no i jak go przymocować... Poza tym kolorowy domek nie ma jeszcze daszku i słupków przy wejściu, no i schodków brakuje... Żeby to można było wymurować, a nie rzeźbić w kartonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper, już niedługo będzie murowanie. Czego Wam serdecznie życzę. Tylko słupka nie zapomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts