Aga J.G 10.02.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper ale piekna makieta Koniecznie na kominek Życze budowania z bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.02.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Oficjalne gratulacje oficjalnym inwestorom no i sprawnego załatwienia kredyciku życzę . Jak takie pozytywne emocje towarzyszyły pierwszym chwilom posiadania dziennika to potem może już być tylko lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.02.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Gratuluję Państwu Inwestorom!!! Dziennik budowy macie NIEBIESKI??!! To mój ulubiony kolor! A my dostaliśmy biały.... Zamieniamy się?! http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.02.2005 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Andrzejko - dzięki za gratulacje, jestem cały dumny i blady Jagna - dziennik jest niebieski, bo taki był w tarczyńskiej księgarni, gdzie przypadkowo go nabyłem. Chyba wolałbym biały, bo to taki bardziej profesjonalny wygląd ale i tak NIE ODDAM GO NIKOMU!!! Pani w ksiegarni powiedziała, że ona tam na mnie czekał... Znaczy - pisany mi taki był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 ...a jak wszedłeś do księgarni, to Twój dziennik patrzył na Ciebie oczami kota ze Shreka2 (mam nadzieję, że oglądałeś, bo inaczej całe to zdanie traci sens... ).... No tak, w takim układzie niech będzie. Zamienię się z kimś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.02.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 ...a jak wszedłeś do księgarni, to Twój dziennik patrzył na Ciebie oczami kota ze Shreka2 (mam nadzieję, że oglądałeś, bo inaczej całe to zdanie traci sens... ).... No tak, w takim układzie niech będzie. Zamienię się z kimś innym. Nie, nie patrzył. Był schowany... pewnie żeby nikt inny go nie wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Whishper: dziennik dziennikiem, ale wieksze wrazenia zrobilo na mnie pozwolenie na budowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Whisper gartulki państwu inwestorom A nasz dziennik jakiś taki zielonkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.02.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Drogie Whisperki - gratulacje z okazji stania się INWESTORAMI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.02.2005 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dzięęęękuuuuujeeeeeemyyyyyyy!!! Przypominają się czasy przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.02.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Albo ja mam zwidy, albo komentarze do Waszego dziennika chwilowo zniknęły! Na szczęście Whisper miał je w stopce..ufff! A więc - Luuuuuśka! Piszesz!!! To super!!!! No, no, ale się biedny Whisper namęczył a to dopiero początek Ale tak mi się podoba: panowie do roboty, a my ich tylko czule (he he, mój mąż by się przewrócił, jakby to przeczytał ) zachęcamy do działnia. No i serce dostałaś...ślicznie. Ja dostałam czekoladki....i wszystkie mi dzieci zjadły No cóż, może i dobrze i tak powinnam się odchudzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.02.2005 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 No, no, ale się biedny Whisper namęczył a to dopiero początek Ale tak mi się podoba: panowie do roboty, a my ich tylko czule (he he, mój mąż by się przewrócił, jakby to przeczytał ) zachęcamy do działnia. No i serce dostałaś...ślicznie. Ja dostałam czekoladki....i wszystkie mi dzieci zjadły No cóż, może i dobrze i tak powinnam się odchudzać... Luśka czekoladki też dostała. Miętowe. Z wyrachowania, nie powiem. Ona nie lubi, ja uwielbiam A namęczyłem sie rzeczywiście jak pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Czekoladki pyszne Jakie męczące jest bieganie po tych urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Luśka czekoladki też dostała. Miętowe. Z wyrachowania, nie powiem. Ona nie lubi, ja uwielbiam Eeeech, faceci.... Całkiem to śmieszne jest, dopóki nas osobiście nie dotyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.02.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Czytam i czytam i myślę czy to możliwe :roll: Nawet i takie sprytne umowy mogą być no no dało mi to myślenia oj dużo Czy przegapiłam czy nie pisałeś na jaki bank się zdecydowałeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Mam umowę i swoje uwagi do niej, jak chcesz to daj namiar, wyślę na priva. PS. Jeden punkt (dot. utrzymania pożądku przez wykonawcę) urtował mi "4 litery" jak po wichurze panowie musieli sami zbierać po całej okolicy worki i folie, oraz styropian bo sąsiedzi, i słusznie, do mnie zadzwonili i poinformowali o problemie. Zgodnie z umową chodzili i wybrali co do papierka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Prześlij mi swój dres email to wyślę Ci wzór mojej umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Niezła ekipa! Ciekawe ile osób podpisało z nimi taką umowę Myślisz, że budują równie dobrze jak dbają o własny interes?... Fajnie, że zdjęcia do dziennika doszły. Wilczomlecz jest bardzo przystojny. Zgłoszę się kiedyś po szczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Whisper - niezła umowa U nas w umowie było, że za każdy dzień zwłoki wykonawca płaci nam 100 zł i jeszcze była klauzula o ich trzeźwiści na budowie - w razie wykrycia przez nas, że pili mieli nam zapłacić jakieś 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Whisper - niezła umowa U nas w umowie było, że za każdy dzień zwłoki wykonawca płaci nam 100 zł i jeszcze była klauzula o ich trzeźwiści na budowie - w razie wykrycia przez nas, że pili mieli nam zapłacić jakieś 500 zł. Dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts