Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stacja zmiękczająca wodę

arwo

Recommended Posts

Skąd Ci się wzięli sprzedawcy?

Sorry ale powołujesz się na informacje ze sklepu i linkujesz sklep... to chyba jednak sprzedawca.

Również w karcie charakterystyki takiej informacji nie znajduję.

Karta charakterystyki nie służy do określenia parametrów pracy i jako taka nie zawiera informacji o których mówimy.

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sorry ale powołujesz się na informacje ze sklepu i linkujesz sklep... to chyba jednak sprzedawca.

Linkuję dokument. Nie sklep. Nie ma znaczenia, na jakim serwerze leży.

Karta charakterystyki nie służy do określenia parametrów pracy i jako taka nie zawiera informacji o których mówimy.

Zawiera informacje, które podawałem.

attachment.php?attachmentid=464425

Przed chwilą sam się powoływałeś na dane z karty, a teraz twierdzisz, że tych danych tam nie ma?

Sprawdź w tej samej karcie na którą się powołujesz jaką wydajność będzie miało 20 litrów złoża.

Znasz te kartę... Prawda? I widzisz w niej ten parametr? Nie sądzisz, że to zależy od budowy (średnicy w przypadku okrągłego) zbiornika ze złożem?

Znam... a Ty znasz? bo jakoś nie ma w niej nic o średnicy zbiornika. Jest za to zależność od wielkości złoża:

Linkuję dokument. Nie sklep. Nie ma znaczenia, na jakim serwerze leży.

Ma znaczenie skoro treść jest inna. Zwróć uwagę na daty dokumentów - jest 10 lat różnicy. Jak sklep ma stare dokumenty (które przecież mogły być zaktualizowane) to będziesz oczekiwał od producenta trzymania się tych starych parametrów? (to pytanie retoryczne).

Zawiera informacje, które podawałem.

Znów mylisz pojęcia - karta charakterystyki to zupełnie inny dokument.

Ma znaczenie skoro treść jest inna.

Inna niż? Nie podałeś żadnego linku do karty technicznej.

Zwróć uwagę na daty dokumentów - jest 10 lat różnicy.

Jaki dokładnie dokument masz na myśli?

Znów mylisz pojęcia - karta charakterystyki to zupełnie inny dokument.

Ja podawałem dane z karty technicznej - https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385350-Stacja-zmi%C4%99kczaj%C4%85ca-wod%C4%99&p=8223519&viewfull=1#post8223519.

Kartę charakterystyki znalazłem na stronie, którą podlinkowałeś (karty technicznej tam nie znalazłem).

Skoro nie chodziło Ci o kartę charakterystyki, to co na tej stronie, którą podlinkowałeś, chciałeś pokazać?

• 1 month później...