tomot79 17.02.2024 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego Witam mam strop drewniany jętki 18 cm. Pomiedzy jetki i poniżej ich będą dwie warstwy wełny 15 i 10 cm i dalej poniżej sufit gk. Chcę na jętki położyć płyty osb jako podłoga na strych- tzw graciarnia. Chciałem się upewnić jaka jest kolejność- 1. płyta na jętki 2. Potem poniżej tj. między jętki i poniżej jętek 2 warstwy wełny. 3. Folia. 4. Płyta gk. Czy wełna może stykać się z płytą osb. Czy płyty układać z jakimiś szczelinami ewentualnie wykroić w nich małe otwory dla wentylacji Doradzcie jak uszczelnić pustki pomiedzy przepustami a rurami od kanalizy i rekuperacji w stropie. Wystarczy pianka przed wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 24.02.2024 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego Nad wełną trzeba dać wentylację aby wilgoć odparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts