Kerimus 05.03.2024 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2024 (edytowane) Jak w tytule.Brodzik ma chyba 2 lata a może 3.Musze znaleźć dokumenty bo zapomniałem.Brodzik jest plastikowy. Już od nowości w jednym miejscu stelaż chyba nie zabezpieczał równomiernie całej połaci brodzika.I w jednym miejscu lekko klawiszował.Zona ostatnio myjąc brodzik zauważyła lekkie rysy w kilku miejscach.Zięć, który montował ów prysznic, twierdzi, że to wada fabryczna i proponuje reklamować brodzik u nich.Nie wiem czy nie jest już po gwarancji?Macie jakieś porady w tym temacie?Jak z tego wybrnąć lub jak zabezpieczyć powłokę przed dalsza degradacją? up date:1 marca tego roku minęło 2 lata od kupienia, jeśli gwarancja była 2-letnia to niby jest już po Edytowane 5 Marca 2024 przez Kerimus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2024 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2024 jak nie ma podparcia w tym miejscu to nie masz jak tego zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kerimus 06.03.2024 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 jak nie ma podparcia w tym miejscu to nie masz jak tego zabezpieczyć Na to wygląda, że stelaż jakby tam odpowiednio nie zabezpieczał płaszczyzny brodzika i w tym miejscu momentami lekko pracuje. Na razie złożyłem reklamację i zażądałem jakiegos zadośćuczynienia w danej kwocie. Wymiana brodzika mija się z celem, bo trzeba by demontować cały prysznic i od nowa go składać. A tak - może - dostane kasę i zestawem naprawczym skleję te pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.03.2024 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 Raczej tego nie naprawisz.Brak poprawnego podparcia wynika z konstrukcji brodzika czy z niewłaściwego montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts