bartek19871719518629 06.03.2024 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 Witam mam problem z ociepleniem,a dokładniej chcialem zapytać czy mogę ocieplić wełna mineralna drewniany strop (pod ociepleniem stelaż,folia,płyty kg) ,budynek jeszcze nie ma ogrzewania, chodzi mi głównie o wilgoć?!? Pomóżcie bo pogoda taka sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 06.03.2024 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 Witam mam problem z ociepleniem,a dokładniej chcialem zapytać czy mogę ocieplić wełna mineralna drewniany strop (pod ociepleniem stelaż,folia,płyty kg) ,budynek jeszcze nie ma ogrzewania, chodzi mi głównie o wilgoć?!? Pomóżcie bo pogoda taka sobie! A jaką tam przewidujesz wilgoć? Cieknie Ci z tego drewnianego stropu , bo od pary wodnej z pomieszczeń mieszkalnych chroni folia za płytą KG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.03.2024 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2024 Jak masz tam wigoć to płyty g-k szlak trafi, zanim to ocieplisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts