Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi drewniane Adezo

Recommended Posts

Parametry? Konkretnie jakie?

Sama marka: widziałem jak ze 2-3 lata temu zaczynali spamując każdy możliwy temat na fb. Jawnie - pisali sami najbardziej z nimi związani.

Do tego wrzucali foty z realizacji pokazujące słaby montaż (sama piana, postawienie na wylewce) ale się wyrobili i już pokazują się lepiej i nie aż tak nachalni.

Ale pierwsze wrażenie zostało...

Ps. na tym forum nie ma nic o nich - po pierwszym temacie z reklamą dostaliby bana. Ale to tylko moja ocena "medialna". Produktu nie widziałem.

Ps2. Parmax jest popularny medialnie. Ale w realu? To raczej porównanie firmy z uznaną marką do początkującego producenta.

• 2 weeks później...

Parmaxa odrzuciliśmy od razu ze względu na fatalną obsługę klienta, nie wyobrażam sobie potencjalnej reklamacji skoro przy zakupie był problem. Zreszta opinie tylko to potwierdzają.

Braliśmy pod uwagę jeszcze CALa w wersji arctic ale to tez już masówka. Ciężko skonfigurować opcje żeby pasowało do zaprojektowanej elewacji.

Tylko w Adezo zaproponowali nam dopasowany kolor, dostaliśmy właśnie próbkę jak dokładnie będzie on wyglądać. Dopasowali też szerokość paneli. Fajny kontakt. Firma może nie jest potentatem ale z takim podejściem do potrzeb klienta wróże szybki rozwój.

• 1 month później...
  • 2 months później...

Cześć Wam, ja a raczej żona, wiecie jak jest, zamawialiśmy model Tirana, wybrałem ich z polecenia i nie żałują. Potrzebowałem 160x230 i solidny kawał drzwi i mamy!. Co mogę powiedzieć, obsługa niesamowita, tam jest dziewczyna Magda ma na imię serio ogarnia temat i pomaga ze wszystkim. Montaż rewelka, kolesie co przyjechali na montaż posprzątali po sobie  no byłem w szoku, jakie minusy no tanie nie są ale z pewnością warte swojej ceny.