Bernadka123 08.04.2024 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Witajcie,Czy ktos korzystał z ich usług i zamówił drzwi z montażem?Interesują mnie drzwi jak w załączniku.Firma przesłała wycenę około 6 tys tańszą niz popularny parmax. Parametry bardzo dobre, opinie również. [ATTACH=CONFIG]468641[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.04.2024 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Parametry? Konkretnie jakie? Sama marka: widziałem jak ze 2-3 lata temu zaczynali spamując każdy możliwy temat na fb. Jawnie - pisali sami najbardziej z nimi związani. Do tego wrzucali foty z realizacji pokazujące słaby montaż (sama piana, postawienie na wylewce) ale się wyrobili i już pokazują się lepiej i nie aż tak nachalni. Ale pierwsze wrażenie zostało... Ps. na tym forum nie ma nic o nich - po pierwszym temacie z reklamą dostaliby bana. Ale to tylko moja ocena "medialna". Produktu nie widziałem. Ps2. Parmax jest popularny medialnie. Ale w realu? To raczej porównanie firmy z uznaną marką do początkującego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.04.2024 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Wyglądają OK ale jaka cena taka jakość. Gdzieś te 6 koła musieli urwać, a jednak taki marketing o którym pisze Fin kosztuje. Popatrz sobie lepiej w kierunku Parmaxa czy CALa. Oczywiście kwestia dalej szczegółów co chcesz kupić, jaki masz budżet itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernadka123 27.04.2024 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Parmaxa odrzuciliśmy od razu ze względu na fatalną obsługę klienta, nie wyobrażam sobie potencjalnej reklamacji skoro przy zakupie był problem. Zreszta opinie tylko to potwierdzają.Braliśmy pod uwagę jeszcze CALa w wersji arctic ale to tez już masówka. Ciężko skonfigurować opcje żeby pasowało do zaprojektowanej elewacji.Tylko w Adezo zaproponowali nam dopasowany kolor, dostaliśmy właśnie próbkę jak dokładnie będzie on wyglądać. Dopasowali też szerokość paneli. Fajny kontakt. Firma może nie jest potentatem ale z takim podejściem do potrzeb klienta wróże szybki rozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.05.2024 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja Może zobacz sobie Stolpaw? Dawno już nie montowałem, bo to nie jest jakoś super popularna marka ale baaardzo miło wspominam te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati Gdańsk 20.08.2024 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Cześć Wam, ja a raczej żona, wiecie jak jest, zamawialiśmy model Tirana, wybrałem ich z polecenia i nie żałują. Potrzebowałem 160x230 i solidny kawał drzwi i mamy!. Co mogę powiedzieć, obsługa niesamowita, tam jest dziewczyna Magda ma na imię serio ogarnia temat i pomaga ze wszystkim. Montaż rewelka, kolesie co przyjechali na montaż posprzątali po sobie no byłem w szoku, jakie minusy no tanie nie są ale z pewnością warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.08.2024 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Mati, możesz pokazać jak się prezentują u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts