Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Proponuję nadanie tytułu MISS ELEGANCJI dla Nefer za post:

Chamem to trzeba być żeby na innym forum obrabiać dupę ludzioom stąd.

Co za dno.

Co za bydło.

NIe miała odwagi napisać to tu ? Musiała bezpiecznie się schować ? Wiedząc zapewne, że tam nie wejdę pomimo "niemoralnych propozycji" wysyłanych na priva....

Wiedziałam, że poziom niektorych osób nie jest zbyt wysoki, ale takiego dna się nie spodziewałam.

http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mieszkanka-malgos2,t126810-29040.htm

No bo przecież nie jest się chamem, jak się z tego forum szuka gdzieś kogoś i mu tutaj obrabia dupę. Prawda Nefer? Prawda Moderatorzy? Prawda Redakcjo?

Kto za???

święty pokrzywdzony się odezwał :o nie pamięta już jak sam wyzywał ludzi? poszperac za cytatami o mendach? :x

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

święty pokrzywdzony się odezwał :o nie pamięta już jak sam wyzywał ludzi? poszperac za cytatami o mendach? :x

Po tym, co zaprezentowaliście ostatnio, nic mnie u was nie zdziwi.

u nas? :o rozumiem, że nasza chamowatość jest dla ciebie wadą oczywistą... ale twoja własna to zaleta...

rewelacja :)

kończe bo to nie wątek na takie rozmowy....

tak sobie głośno myślę ....

na tamtym forum jak zwykle standardowo widzę sępy sie zleciały na wewontek zlotowy ...

normalka ....

a , i jeden coś bredzi o zarabianiu ... hm ....

nie wiem ... tu to chyba Redakcja zarabia i fachowi doradcy może .... ale to normalne chyba ... nikt przeciez nie pracuje charytatywnie ...

w każdym razie standart .... niczego innego sie nie spodziewałam oprócz włażenia Warszawki bez mydła Redakcji tamtego forum ....

ale to na szczęście już poza mną....

No bo przecież nie jest się chamem, jak się z tego forum szuka gdzieś kogoś i mu tutaj obrabia dupę. Prawda (...) Prawda Moderatorzy? Prawda Redakcjo?

Prawda Retro, w całej rozciągłości sie z Toba zgadzam :D

Nikt nie stracił tytułu, jest tylko wielkie zamieszanie wynikające z wersji BETA nowego programu forum. Prośba - prosimy o wyrozumiałość. Wszystko ma zostać i zostanie uporządkowane. A nowe forum ma naprawdę dużo fajnych, pomocnych funkcji. Co mamy nadzieję, szybko się okaże...

A ja ponawiam moją propozycję nadania tytułu MISS ELEGANCJI W WALONKACH dla Nefer. Stara się jak może, bidula. Zasłużyła na ten tytuł.

Ja mam jeszcze tylko jedną prośbę Nefer. Przyjmuję do wiadomości, że chcesz pomagać, testować, wyjaśniać i agitować, przekonywać, być service deskiem i pierwszą linią wsparcia itp

Ale proszę, nie pojawiaj się w każdym poście jako adwokat Redakcji i Admina. Nie odpowiadaj za nich, w ich imieniu, broniąc czci i honoru, odpowiadając na zarzuty, które nie padły, uprzedzając pytania których jeszcze nie zadano. Chyba, że Redakcja lub Admin Cię o to prosiła ... bo to przynosi skutek odwrotny od zamierzonego.

Po swoich wypowiedziach tak ją ocenili. Inni ocenili, nie ja.