Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chciałabym zgłosić kandydatkę do tak zaszczytnego tytułu: Małgos2.

Zawsze pomocna, wyszpera wszystko o czym się mówi, podpyta kogo może jak malować drewno, ściany i inne rzeczy. Myśle, ze się Jej jak najbardziej należy.

taaaa... szczegolnie kulturalnie wypowiada się o robotnikach i jak ich w bambuko robi... szperaczka. I jak sąsiadów napuszcza na siebie. Czysta rozkosz, tfu!

Ja chciałabym zgłosić kandydatkę do tak zaszczytnego tytułu: Małgos2.

Zawsze pomocna, wyszpera wszystko o czym się mówi, podpyta kogo może jak malować drewno, ściany i inne rzeczy. Myśle, ze się Jej jak najbardziej należy.

taaaa... szczegolnie kulturalnie wypowiada się o robotnikach i jak ich w bambuko robi... szperaczka. I jak sąsiadów napuszcza na siebie. Czysta rozkosz, tfu!

o przepraszam, to jeszcze jakby ktoś mógł mi podrzucić, gdzie mam szukać regulaminu przyznawania tego tyłu to byłabym wdzieczna :-?

Ja uważam jak uważam i zgłaszam kandydaturę bo mi wolno. A wg mnie Małgos2 należy sie jak nic. Jest Najpożyteczniejszym Forumowiczem i już.

Nie mi jednej służy pomocą, a ze nie umiem ubrać tego w słowa by brzmiały jak wiersz, to trudno.

o przepraszam, to jeszcze jakby ktoś mógł mi podrzucić, gdzie mam szukać regulaminu przyznawania tego tyłu to byłabym wdzieczna :-?

Ja uważam jak uważam i zgłaszam kandydaturę bo mi wolno.

Ależ ja Ci nie bronię. To jest wolny kraj. Podoba Ci się - proszę bardzo.

Mnie się nie podoba - i dałem temu wyraz. Też mi wolno. Kiedyś poświęciłem dwa wieczory, aby poczytać jej posty. I stąd moja opinia.

A do Ciebie nic nie mam. Oprócz życzeń wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Ja uważam jak uważam i zgłaszam kandydaturę bo mi wolno.

Ależ ja Ci nie bronię. To jest wolny kraj. Podoba Ci się - proszę bardzo.

Mnie się nie podoba - i dałem temu wyraz. Też mi wolno. Kiedyś poświęciłem dwa wieczory, aby poczytać jej posty. I stąd moja opinia.

A do Ciebie nic nie mam. Oprócz życzeń wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Za życzenia dziekuję, cieszę się że je dopisałeś.

Na czym to małgos2 się zna? Od czego jest fachowcem?

Cholera, dostalam zawiadomienie o zebraniu wspolnoty mieszkancow. Idioci chca wprowadzic liczniki ciepla. Znowu bede bulic jak glupia... Niestety nienawidze chodzic w swetrach po domu.

nie ma jak wożenie się na cudzych plecach

Wlasnie wrocilam z zebrania wspolnoty zasrancow, ups! przepraszam - mieszkancow.

no comment

Zrobilam furrore wsrod sasiadow - no nie bede ukrywac, ze wieksza niz wsrod sasiadek. Chcieli mnie potem podwozic, odprowadzac itd.

pewnie za budowlane pomysły

Ale mam afere! Dzwonil facet ze wspolnoty zasrancow, ze sasiad obok ma rzekomo cale mieszkanie w pyle. Oczywiscie dzieki moim grzebkom! Oczywiscie wiem, ze srutowali dzisiaj posadzke i pewnie chlopcy przesadzili troche, a ten sasiad bez przerwy szuka zaczepki i przylazi 3 razy dziennie,

Przedwczoraj jednak postanowilam nie jechac do grzebkow, bo skonczyloby sie to jeczeniem o kase i bardzo zadowolona przetrzymalam ich do wczoraj, kiedy to bylam w Poznaniu, wiec mialam swietna wymowke, zeby do nich nie jechac. Grzebek zadzwonil za to, ze cos tam sie dzieje z zaworem w jednym kaloryferze i nie da sie go zdjac, zeby go pomalowac z tylu i za nim. Dzisiaj dzwonie do kobity z Zarzadcy, a ona mi pierdzieli, ze u nas nie da sie zakrecac kaloryferow, i co to za fachowcy, co sie biora za kaloryfery w sezonie grzewczym! No jasne, bo jak jest awaria w sezonie grzewczym, to sie marznie do polowy maja! Co za kretynka

Kiedy maz delikatnie zaczal im wypominac rozne rzeczy, Zdzichu zagotowal, ze pekajace plyty to nie ich wina. No to maz, ze trzeba sie bylo nie brac za robote jak sie nie wiedzialo jak robic. No to Zdzichu, ze kto mu zaplaci, ze on materialy wozil. Na razie, to ja ewentualnie sie zastanowie czy chce im za reszte roboty zaplacic. Troszke mnie wkurzylo, ale teraz to mi sie smiac chce, bo mi moga naskoczyc.

Czyli specjalistka od zasrańców!!

Moim zdaniem osoba, która kupuje mieszkanie w bloku i od razu obraża pozostałych mieszkańców tylko dlatego, że nie byli w Ameryce, bo ona była, nie zasługuje na żadne wyróżnianie. Zresztą podobny stosunek prezentuje wobec wykonawców. Bezczelność i arogancja to najłagodniejsze określenia, które mozna zastosować wobec takiej postawy prezentowanej tu na forum.

Mam nadzieję, że Redakcja nie bedzie tego promować.