Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Chciałam dodać, iż nie chodzi tu o bycie fachowcem w jakiejś dziedzinie i Ty retrofood o tym wiesz. Ani o dokonania bo wybudowanie domu nie zasługuje chyba na nagrodę Nobla.

Jeszcze raz powtarzam, że dla mnie małgos2 to osoba, która zawsze służy poradą, jest kiedy potrzebuję wsparcia bo coś sie pitoli a tu ani żywej duszy do pomocy, twardo dąży do spełnienia swoich marzeń o betonie mimo, że fachowców w tej dziedzinie tylu co kot...i dlatego Betonowa Pani. I ja nie wnoszę o tytuł z dziedziny filozofii czy matematyki.

A kto jak kto, ale sądziłam że Ty retrofood bedziesz wiedział, ze sam przydomek "Betonowa Pani" może mieć kilka znaczeń.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A kto jak kto, ale sądziłam że Ty retrofood bedziesz wiedział, ze sam przydomek "Betonowa Pani" może mieć kilka znaczeń.

A mnie możesz wytłumaczyć? ;)

A muszę? Przecież tu sama elita siedzi to chyba umie czytać?

Nie chce mi się juz walczyć tutaj o to, co akurat dla mnie ma znaczenie.

A mnie możesz wytłumaczyć? ;)

A muszę? Przecież tu sama elita siedzi to chyba umie czytać?

Nie chce mi się juz walczyć tutaj o to, co akurat dla mnie ma znaczenie.

Wioluś nie jestes sama, dla mnie tez to ma znaczenie

Retrofood, chciało Ci się poświęcić aż dwa dni na taką lekturę, która Ci się nie podoba??

:roll: :roll: :roll:

Małgoś jest człowiekiem, który umie jasno powiedzieć co myśli, mało kogo na to stać :roll: .

A, że trafiła na taką ekipę specjalistów..

Większość z fachowców to niestety właśnie tacy ludzie, tylko, że mało kto potrafi nazwać rzeczy po imieniu.

Słownictwo nie powinno wpływać na to, czy ktoś ma wiedzę czy nie :roll:

Mało kto potrafi w tylu dziedzinach pomóc co Małgosia.

Wyciągłeś tylko najgorsze rzeczy, a zapomniałeś o tych najlepszych :roll:

A tak wogóle, to szczere gratulacje wszystkim utytułowanym, należało się każdemu z Was :p

Retrofood, chciało Ci się poświęcić aż dwa dni na taką lekturę, która Ci się nie podoba??

:roll: :roll: :roll:

Małgoś jest człowiekiem, który umie jasno powiedzieć co myśli, mało kogo na to stać :roll: .

A, że trafiła na taką ekipę specjalistów..

Większość z fachowców to niestety właśnie tacy ludzie, tylko, że mało kto potrafi nazwać rzeczy po imieniu.

Słownictwo nie powinno wpływać na to, czy ktoś ma wiedzę czy nie :roll:

Mało kto potrafi w tylu dziedzinach pomóc co Małgosia.

Wyciągłeś tylko najgorsze rzeczy, a zapomniałeś o tych najlepszych :roll:

A tak wogóle, to szczere gratulacje wszystkim utytułowanym, należało się każdemu z Was :p

widzisz, to nie teraz, to było juz dawno temu. teraz tylko znowu musiałem to czytać, aby zacytować co ciekawsze myśli.

Ciekawe, że mówisz o wykonawcach, a nie o wypowiedziach dotyczących sasiadów. Uwierzył bym, że wszyscy wykonawcy to badziewie, gdyby nie własnie te teksty. I na ten temat nikt się nie wypowiada, widocznie sprawa jest jasna. I obronić się nie da.

Małgoś jest człowiekiem, który umie jasno powiedzieć co myśli, mało kogo na to stać

No to mnie daj tytuł do kwadratu. jasno mówię co myślę, dłużej niż małgos2 i od dawna mnie na to stać. Tak jak tysiąc innych forumowiczów.

Nie obrażaj mnie. Jestem profesjonalnym elektrykiem, uważam się za fachowca i cieszę się uznaniem tych, którzy mnie zatrudniali. Wykonuję instalacje nawet duzych obiektów i jakoś nie mam problemów z inwestorami. Ani oni ze mną.

Tyle, że jak ktoś sie chce slizgać z amatorami, no to ma co chciał.

Nie obrażaj mnie. Jestem profesjonalnym elektrykiem, uważam się za fachowca i cieszę się uznaniem tych, którzy mnie zatrudniali. Wykonuję instalacje nawet duzych obiektów i jakoś nie mam problemów z inwestorami. Ani oni ze mną.

Tyle, że jak ktoś sie chce slizgać z amatorami, no to ma co chciał.

Słowa, słowa, słowa.......

Dlaczego uważasz, że Cię obrażam??

Nie wyciągaj pochopnych wniosków, napisałam większość, jeśli nie zauważyłeś :roll:

Wiem, że dużo osób tutaj na forum mówi to co myśli, bardzo mi się to podoba, ale nie będę Cię oceniać pod tym kątem, bo nie spotkałam się nigdzie z Twoimi wypowiedziami i choć znam Cię z forum, bo widziałam tu i tam to nie wgłębiałam się w Twoje przemyślenia.

A myślisz, że tak łatwo jest rozpoznać kto jest fachowcem, a kto nie??

Nie tylko Małgoś się przejechała, przecież dużo jest osób na forum, które miały przejścia z wykonawcami.

Uważasz, że chcieli się ślizgać z amatorami??

Nikt na czole nie ma wypisane czy jest tym, za kogo się podaje :roll:

swoją drogą...

ciekawy pamiętnik piszesz :wink:

• 2 weeks później...
Szanowna Redakcjo od dawna myślę ze tytuł królowej ogrodów należy się Monisi (monia i marek)

ona zna się na kazdym kwiatku jak nikt inny na forum, i do tego wszystkiego o tych krzaczorkach nas uczy

jestem pewna ze wszyscy mnie poprą,

zaraz zobaczycie ')

Ja popieram :lol:

i jeszcze dodam ze potrafi tak fajnie o tych kwiatkach opowiadac ze zaraz chce sie je mieć :roll:

mało tego od razu sprawdzam czy nie zapomniałam moich podlac :wink: :lol: (to był zart)