Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

halo chcialam cos pokazac

Te zielone kulki nad kamiennym murkiem to thuja Danica - u mnie w ogrodzie mam ich sporo - kocham je za piękną, mocną zieleń, zwarty, b.gęsty i kulisty pokrój (nie trzeba formować, sama rośnie w kuleczkę) i wolny wzrost (dorasta po 10-15 latach do max.ok.0,5m średnicy) :D Pomiędzy Danicami są prawdopodobnie bordowe żurawki "Purple" - również b.wdzięczne roślinki o niskim wzroście i bordowych lisciach (coś dla Ciebie :wink: ).

Te trawki w kolorze niskim to prawdopodobnie kostrzewa sina :wink:

co ja mam zrobic....

pojsc i obudzic Szanowna Redakcje...

no ja tylko niesmialo pokazalam co mi sie podoba......

ja też przychodzę z poparciem dla Moni.. skoro udało jej się zarazić mnie, czyli totalne beztalencie i ignoranta kwiatowego do zasadzenia kilku cebulek.. i skoro jak czytam jej posty nie mogę doczekać się wiosny, coby pogrzebać trochę w ziemi to chyba najlepszy dowód, że ten tytuł jej się należy! :wink: