Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

retrofood, uspokój się proszę z tymi insynuacjami, bo zmienię zdanie o Tobie. Do tej pory szanowałam Cię, boś mądry facet ale teraz to juz jakis prostak z Ciebie zaczyna wychodzić.

nie sądźcie, bo sądzeni będziecie

hmm przypowiesc o belce w oku??...zacznijmy moze od siebie ?? to tkie chrzescijańskie..

no, no, tylko bez takich mię tu...

specbeton to śmiesznie, a żelbeton to obraźliwe? Taż żelbeton to też specbeton i czemu mię obrzucają te którym nic nie mówiłem? a że z żelem mię się kojarzy... taż kobity zużywają go kwintalami... do wszystkiego... więc czy nie jest poetyckie takie połączenie?

nie znacie się na sztuce współczesnej, ot co!!!

profani!

nio pieknie zrelatywizować można wszystko..tyle ze malgos ni ma zelbetonu na posadzkach tylko ..jak by nie patrzec wylewkę nie zbrojoną żelastwem, a więc semantyka semantyka..beton.. 8) :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Być moze Małgoś posiadła wiedzę na temat technologii betonu wiekszą niż inni. Napewno doswiadczyła po drodze do swej upragnionej betonowej posadzki niejednej technologii, poznała sprawy dogłębnie zarówno technologicznie jak i organizacyjnie. Moze śmiało doradzać co też czyni tu na forum. Jednakże ja i jak sądzę inni forumowicze, częsciej i w większym zakresie korzystamy z Jej doświadczenia i wiedzy w zakresie wykończenia i dekoracji wnętrz oraz poczucia estetyki podpartego zdobytą wiedzą naukową ale też praktyczną jak np. w zakresie okładzin ściennych, tynków i sztukaterii, fresków.

Nie bez znaczenia jest takze Jej dostępność na forum.

Dlatego uważam, ze właściwym bedzie "Najpożyteczniejszy Forumowcz od Zawsze".

Przeszanowna Redakcjo. Skoro się Redakcja sępi na tytuł dla Małgoś chociaż tyle za nią głosów poparcia, chciałbym wobec lodowato milczącej postawy Redakcji zauważyć że wątek, który tu systematycznie rozbudowujemy pospołu z innymi forumowiczami nie służy tak naprawdę niczemu.

Miałem olbrzymią przyjemność korespondować kiedyś z Ponurym na temat procederu przypisywania tytułów i wyjasnił mi jako ciało arcy kompetentne, że ktoś proponuje, forumowicze głosują, Redakcja przyznaje. O co więc chodzi z Małgoś, dlaczego tak sie dzieje, że Gosia wciąz nie ma tytułu?

Czy ostatnie słowo należy do Redakcji czy jakoś Redakcja liczy oddane głosy i wciąż jest za mało?

Pytam bo mnie osobiście to oburza

Po co tyle zamieszania z tym jednym tytułem? :o :lol:

Widocznie i Redakcja ma inne zdanie................ :roll: :lol:

odsyłam do mego pota powyżej. Głosują forumowicze a nie Redakcja. Redakcja może sobie mieć zdanie jakie chce ale skoro forumowa brać kolektywnie wypowiada się pozytywnie o zaslugach Małgoś dla Forum to chyba to coś znaczy.

Oczywiście Redacja wszechwładzą może przekreślić postulaty i głosy forumowiczów ale to tak jakby zapomniała kto tak naprawdę to forum tworzy.

Stąd Stukpuku całe to zamieszanie o tytuł dl Małgoś

SUPER :D

i super, że ię do tego przyczyniłem. Możemy zatem wrócić do kandydatury magpie? Wyjątkowo zalezy mi na tym tytule ni tylko dlatego, że Magpie jest pozyteczna. Jest też niesłychanie skromna, nie rozpyha się tu łokciami. Radzi rzeczowo i konkretnie.

Jeżeli ktoś nie miał przyjemności czytać jej postów, zachęcam do lektury i poparcia dla tej mądrej i dobrej kobiety