Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

proszę o wyjasnienie co sie stalo z czarnym pasem dla Nitubagi-Szanowna Redakcjo?

chcialam zaznaczyć ze to nie Wy nadaliście jej ten tytuł, tylko My forumowicze i tylko MY mielibyśmy prawo Jej go zabrac.

ja też się bardzo chętnie dowiem za co został odebrany Nitu tytuł ?

niech szanowna Redakcja się wypowie w tej sprawie, bo jedna wymiana zdań na temat zdjęć z afterparty ma się nijak do jej tytułu :evil: :evil:

Redakcjo czekamy :roll:

ja też się dziwię reakcją redakcji, chociaż byłam zdziwiona reakcją Nitubagi na zdjęcia :roll: Ale zdjęcie tytułu, który ma się nijak do ostatniej akcji ze zdjęciami to chyba trochę przesada. Poza tym są na forum osoby z tytułami, które zachowują czy zachowywały się w stosunku do innych obraźliwie i tytuły mają :-?

Myślę, że tytuł powinien wrócić na miejsce :D

Halo, czy ktoś tam w redakcji jeszcze pracuje? 8)

To żenada jakaś normalnie :roll:

widać są gorsi i lepsiejsi :evil: :evil: :evil:

jedni mogą obrażać i nic ich za to nie spotyka, a inni nie mogą powiedzieć własnego zdania :evil:

Z czystej złośliwości i proporcji w tym właśnie zakresie.

Rozumiem, że bronicie - tylko czego? Bo jeśli tylko faktu, że nijak się ma to co zrobiła, to tego za co i od kogo dostała tytuł – to całkowita racja, ale to tylko moje zdanie i potrafię wybaczać. :roll:

Natomiast jeśli chodzi o proporcje – w tej sprawie, to Retro obraził personalnie 2 osoby, a rzeczona kilkadziesiąt osób nie tylko obraziła, ale i naraziła na nieprzyjemne konsekwencje Jej wypowiedzi. :evil:

A może …….?

Natomiast jeśli chodzi o proporcje – w tej sprawie, to Retro obraził personalnie 2 osoby, a rzeczona kilkadziesiąt osób nie tylko obraziła, ale i naraziła na nieprzyjemne konsekwencje Jej wypowiedzi.

A może …….?

ja nie musiałam się w domu z tego wymyślonego sexu na szczęście tłumaczyć ... ale wiem, że są osoby które gęsto musiały :wink:

Mi nie chodzi o sprawę AP i wypowiedzi Nitubagi i Retro, bo nie wnikam w to, kto kogo obraził, a kogo nie.

Chodzi mi o to, że chciałabym wiedzieć dlaczego i za co został zabrany Nitubadze tytuł ? Tylko tyle, albo może aż tyle :roll:

Widzę, że większość tutaj wypowiadających się jest zdania, że ten tytuł nie powinien być zabrany, w związku z tym zwracam się do Redakcji i jego przywrócenie.

ja też się dziwię reakcją redakcji, chociaż byłam zdziwiona reakcją Nitubagi na zdjęcia :roll: Ale zdjęcie tytułu, który ma się nijak do ostatniej akcji ze zdjęciami to chyba trochę przesada. Poza tym są na forum osoby z tytułami, które zachowują czy zachowywały się w stosunku do innych obraźliwie i tytuły mają :-?

Myślę, że tytuł powinien wrócić na miejsce :D

Halo, czy ktoś tam w redakcji jeszcze pracuje? 8)

Kurczątko :o

Dopiero wróciłem ze zlotu, a tu takie wiadomości......... :o coś mnie omineło?

Co to za afera ze zdjęciami bo nie jestem na bieżąco?

najgorzej jak ktoś na żartach się nie zna :roll:

no , szczególnie na takich kiedy żona wraca z imprezy ogólnokrajowej z afterparty i noclegiem , mąż wchodzi na forum i się o seksie dowiaduje :wink:

mój się na takich nie zna ...nie wiem jak inni :wink: :lol: