jacek_m 26.04.2024 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2024 Szukam podlicznika do pompy ciepła najlepiej z dostępem do pomiarów poprzez wifi. Macie jakieś sprawdzone modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 26.04.2024 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2024 Zamel MEW.01. mam, dokladnosc bardzo wysoka. Uzywam w Home assistant ale tez dziala samodzielnie po wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 27.04.2024 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2024 Zamel MEW.01. mam, dokladnosc bardzo wysoka. Uzywam w Home assistant ale tez dziala samodzielnie po wifi. Podpowiesz jak zintegrowałeś ten licznik z HA? Wrzuć jakieś przykładowe wykresy lub dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 27.04.2024 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2024 [ATTACH=CONFIG]468794[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468795[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468796[/ATTACH] masz wszystkie dane jakie potrzebjesz,moc, prąd, napięcie, cos, itd ja to zintegrowałem ponad rok temu, robiłem wg instrukcji znalezionej w necie. intergacja była trywialna, niestety nie pamiętam szczegółów ale ja jako laik zintegrowałem bez żadnego problemu więc też dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts