mich83 06.05.2024 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja Cześć. Czy wiercenie w ościeżnicy i skrzydle okna pod akcesoria okienne może mieć jakieś negatywne skutki dla okna. Chodzi mi o montaż zatrzasku balkonowego, hamulca ciernego i plis okiennych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.05.2024 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja Może. Ostatnio mój klient przykręcając pochwycik za pomocą dołączonych do niego wkrętów trafił w szybę.. (koszt wymiany 1200zł był tak niski) Wszystko trzeba robić z głową, czyli odpowiednie mocowanie. I oczywiście producent ma prawo odmówić gwarancji, bo zwykle ma taki zapis w warunkach - kolejny przykład - 20 lat temu byłem na zgłoszeniu - szron na ramie. Okazało się, że ktoś przykręcił parapet dziurawiąc połowę okna (aż do komory wzmocnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marvinetal 07.05.2024 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja Mnie sie wydaje ze przez te wiercenia okna traca na akustyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts