tomot79 20.05.2024 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja Witam brakło mi uszczelniacza Katja sprint- łączenie membrany Katja z izolacja spod murów. Na szybko potrzebuje zamiennik bo wlewki za 2 dni a inpost nie zdaży."Knauf Klej Katja SprintKlej do połączeń membrany uszczelniającej Katja Sprint z izolacją ścian wewnątrz budynkówKlej Katja Sprint Anschlussfix służy do mocowania membrany Katja Sprint do bitumicznych membran dachowych (np. R 500), bitumicznych membran hydroizolacyjnych (np. G 200 DD), a także membran z tworzywa sztucznego (kompatybilnych z bitumenem) zgodnie z 18195-2 bzw. DIN 18195-4. Do stosowania na podłogach wewnątrz budynków. Co polecacie kupić- łączenie membrana z papa spod murów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seroo 21.05.2024 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja (edytowane) Mogę się tutaj mylić, ale „nie załamane” węże to po prostu plastikowa rurka wewnątrz osłony węża. Tanie węże Amazon są takie same. Nie załamują się tak łatwo, ale są też bardziej miękkie i podatne na uszkodzenia. Zapłaciłbyś więcej za produkt wzmacniający wnętrze. Ponownie, nie jest do końca pewne, czy jest to prawdą we wszystkich przypadkach. Zwijanie węża to tak naprawdę kwestia zarządzania. Jeśli podczas przechowywania prawidłowo zwiniesz wąż, wąż będzie się łatwo rozwijał. Osobiście wolę trwałość niż możliwość zwijania. Nawet jeśli jest to tylko maszyna przeznaczona dla właścicieli domów https://xender.vip/. W pewnym sensie utknąłeś w produktach marki Karcher, ponieważ mają one zastrzeżone szybkozłącza. Codziennie pojawiają się posty z pytaniem, jak to z tym połączyć. Karcher chce, abyś celowo u nich kupował. Edytowane 25 Maja przez seroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan59 04.10.2024 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października Cześć @tomot79! znalazłem się w identycznej sytuacji i szukam rozwiązania. Jaki zastosowałeś zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts